reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Oj nie pomaga. Jeszcze jakieś 3 tygodnie temu miałam motorek w tyłku. Wszystko w domu zrobione i jeszcze wymyślałam, a teraz mi się obiadu nie chce zrobić. Wstać rano nie mogę. Dziś leżałam od 6.30 do 8. Dobrze, że M. mógł zostać dłużej w domu. Do tego nie mam pomysłu na obiad, bo mi się po prostu nic nie chce. Pomarańcze bym jadła.

Oj i ja dzisiaj jakas przetracona odkąd tylko otworzylam oczy. Mlody nie lepszy. Łazi marudzi az w koncu zasnął przed chwilą. O tej porze to pierwszy raz od miesiecy, bo mial juz jedna drzemkę kolo 12-13. Nic trzeba będzie dwie dziś uskutecznic bo wczoraj tez juz o 19 sie pokladał.

Filipia to dobre masz smaki. Gorzej by było jakby na lody, czekoladę i ciacha. A tak zdrowo, wiec nie zaluj sobie.

Idę na kawę. Marzyłam o tej chwili od rana.

Ewcia, u nas to samo. Filip łaził, łaził, marudził, zjadł serek homogenizowany i fik, śpi. Ale wczoraj było to samo, a potem popołudniem nie chciał spać, dopiero na spacerze z M. zasnął i przyprowadzony do domu spał w przedpokoju w wózku. Ale wieczorem akrobacje do 21.20.

Z tymi smakami to dobrze, bo mnie od słodyczy odrzuciło. A już mi waga skoczyła, bo przed dogadzałam sobie cały czas czekoladkami, nawet ptasie mleczko kupiłam i leży nawet nie otwarte, a kiedyś byłoby to ni do pomyślenia. No i zaczynam ciążę z wynikiem 3+ w stosunku do poprzedniej.

Camel dziękuję, co do fotelika jak nie ma dużej róznicy to polecam z odchylaniem, moje dziecko nie raz zasnęlo na rowerze
WeeRide Fotelik rowerowy LTD na rower HIT (4234518686) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. my mamy taki i mała spała na tej podstawce

No wlasnie roznca jest spora. W sumie nje powinni mnie to obchodzić skoro prezent, niech wujaszek kupuje ;) ale powaznie mówiąc chodzi juz o rozsądek. A tez sobie wyobrazam moje dziecko jak spi z głową spuszczona na gwozdzia. Czasami jak w wozku nie zauwaze ze zasnal to zwisa tak biedny do samej barierki :/
No dobra jeszcze jakies glosy, bo na razie mamy 1:1 :D

mi sie podoba ten bellelli fox relax odchylany , miedzy innymi ze ma wyciecie na kask, kosztuje na stronie czarodziej.pl 215 zł wiec nie najgorzej, choc model troszke starszy niz obecny Tiger, wlasnie dzis bede zamawiac.... no i teraz jeszcze nad kaskiem sie zastanawiam...

Dzień dobry dziewczyny ,u nas kolejna noc przespana ,pogoda nawet ładna więc pewnie pójdziemy na spacerek .

FIilipia- ja też na początku ciąży jadłam pomarańcze kilogramami czyżby to dziewczynka :)

A moja bida jeszcze spi w najlepsze.

Kurde myslalam juz ze wszystko się pięknie ułoży z tą wyprowadzka. Teraz mam zlobek a nie mam mieszkania. Masakra.

reklama
Filipiasty też śpi;)

Ewcia, aż tak trudno tam znaleźć mieszkanie? Ja się nie znam dlatego pytam;)

Z tymi pomarańczami, to z Filipem też jadłam, ale jeden codziennie wieczorem;) Teraz jakoś bardziej mnie ciągnie. A dziewczynka może być, choć jakoś od początku na chłopaka się nastawiłam. Ale to chyba z przyzwyczajenia;)

Do góry