Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

A dziś pomyślałam, że pieprzę. Że chcę poleżeć, odpocząć i nic nie musieć. Świat się nie zawali, jeśli czegoś nie zrobię :-)Biedroneczka, nawet nie próbuj ze sobą walczyćOdpoczywaj, jeśli potrzebujesz. Ja się do tej pory spinałam i myślałam, że MUSZĘ wstać, MUSZĘ zrobić śniadanie itp. A dziś obudziliśmy się o 9-tej, zrobiłam błyskawicznie coś do jedzenia i wróciłam do łóżka. Nawet nie zdejmowałam piżamy, choć do tej pory wydawało mi się to nie do pomyślenia, żeby cały dzień siedzieć w ciuchach do spania
A dziś pomyślałam, że pieprzę. Że chcę poleżeć, odpocząć i nic nie musieć. Świat się nie zawali, jeśli czegoś nie zrobię :-)
Ja sie chyba zaraz zdrzemne, jak tylko mala spac poloze, ale skubana narazie ani mysli spac pelna animuszu lata po mieszkaniu i broi, przed chwila chciala lopatka mieszac wode w kibelku masakre heheheeh
Dziewczyny ale Wam zazdroszczę spania do 11... Mnie synek od 3 dni budzi o 5... i od razu jak go postawie na podłodze chop do zabawek....Coś mu się przestawiło...W dzień nie ma mowy o śnie nawet. Dobra nie narzekam już:-):-)
Dokładnie... U mnie jest o 6-7 pobudka z takim wesołym "Mama popatrz, już jest dzień!"
Przy pierwszej ciąży to można leniuchować, kontemplować swój stan, to były czasy! ;-)
Przepraszam Was, że ostatnio mało piszę, ale jakoś tak mi się siły skończyły - jutro nadrobię!

"No to wcale nie taki zly pomysl.Ja sie chyba zaraz zdrzemne, jak tylko mala spac poloze, ale skubana narazie ani mysli spac pelna animuszu lata po mieszkaniu i broi, przed chwila chciala lopatka mieszac wode w kibelku masakre heheheeh
![]()
dobre...