reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
ja w sumie też się jeszcze nie zastanawiałam- tak na poważnie, po pierwsze boję się zapeszyć, a po drugie liczę na nagłe oświecenie w odpowiednim momencie:-)

W sumie te ostatnie pomysly czesto bywaja najlepsze, przy pierwszym o imieniu myslelismy dopiero jak poznalismy plec, i tez na poczatku mielismy 3 inne typy, a na koniec ja zdecydowalam ze bedzie jeszce inne:-D

Hej Wam:) My mamy takie opcje imion:

1. Wojtuś
2.Krzyś
3.Sebastian

Na drugie bedzie Dominik po dziadku meza, ktory nie dawno zmarl a moj maz byl praktycznie wychowany rzez dziadkow.

1.Julka
2.Ewa
3.Ola

To tak wstepnie, narazie najbardziej Wojtuś i Julka- mamy problem z dziewczynka ;) Julka- oklepane troche, ale jakos przypadlo nam do gustu. Moze Wy macie jakieś pomysly? Jutro nie ma mnie na forum- szkola, w pon USG na 9.00-dam znac jak tylko wroce:))

Witajcie dziewczyny!
Ja też zawsze chciałam mieć Antosia. Nie proponowałam jeszcze tego imienia mężowi, ale jemu chyba zdecydowanie Szymonek przypadł do gustu...

Z resztą ja i tak mam przeczucie dziewczynki, nie wiem dlaczego ;-)

Heloł niedzielnie :)

O 4 rano mdłosci mnie bzudziły... juz druga noc z rzędu.. bleee....

Co do imion to ja bym chciała Emilke albo Maćka, ale mamy umowe i ja bede wybierac dla dziewczynki a R dla chłopca :)

Dzień dobry

w sensie na forum;)
bo juz kiedys jak widac z ilosci postow bylo nas tu troche..
witamy sie wieczorowo

Witaj, zapraszamy :-D

Ja dziś spałam jak zabita znowu.
I tak mi się coś zdaje, że popełnię wczorajsze ciasto jogurtowe Nanu, bo do teraz na myśl o nim się trzęsę.
Nawet zastanawiam się, czy dorzucenie wiśni by go jeszcze nie usmaczniło :sorry:

reklama
dzień dobry:-)

ta wiśnie i czekolada.... mniam:-D
a tak w ogóle od rana o ciastach?? a ja to się tylko mogę uraczyć ciastem limonkowym...z lidla:-(

Do góry