• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
ciasto rewelacja! niby jak murzynek ale te kawałki czekolady rozpuszczają się podczas pieczenia i nie wsiąkają w ciasto tylko są takie płynne - idealne do gorzkiej kawy, mniam! wilgotne i mega czekoladowe!!!

IMAG1447.jpgIMAG1448.jpgIMAG1449.jpg

Dobry wieczor wpadam na chwilke bo jestem totalnie do niczego jestem az zla ze cale dnie spie zrobie obiad ,sprzatne i spwrotem spac chyba o mnie nawet zapomnieliscie :-) .
A co to za pysznosci ladnie wyglada i napewno smakuje , a ja juz zaczynam sie pulchna robic od jedzenia :-D

Jej ale mnie dzis ciagnie w brzuchu, jakbym mase brzuszkow zrobila, do tego zaczal wychodzic mi pepek, no normalnie masakra:szok:

Ogolnie to dzis skorzystalismy z pieknej pogody i zrobilismy runde po parku, mala rozrzucala liscie i kasztany, a ja odetchnelam swiezym powietrzem.

Ciągle chce mi się pić, Wam też? :szok:

Ciasta moje wyszły cudne, jutro wrzucę fotki :) Też posłałam mojego do sklepu, żeby kupił parę rzeczy i przyniósł mi oprócz wszystkiego bukiet róż :-D Takie soboty to ja rozumiem :cool2: Lecę oglądać "Mam Talent" :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry