reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

moim zdaniem lepiej wziąć Apap niż się przegrzać! Z gorączką w ciąży nie ma co...

offtop: Dziewczyny co wy na temat o historii naszych nicków?

reklama
Czuje się cały czas tak samo, leci z nosa plus zatkanie nosa to człowiek taki atumaniony, gardło niby już nie boli i kaszlu też nie mam. Właśnie zastanawiam się bo to 37,8 utrzymuje mi się około 5 godzin i na razie nie rośnie, może rzeczywiście poczekam, bo na większości potrali piszą, że 38 zaczyna być groźne dla płodu...

aniaczek- ja nie wiem co jejst w apapie ale wiem ze paracetamol mozna brac bez obaw, ponizej 38 tez bym jednak chyba nic nie brala

ja tez pracowalam w duzej sieciowce (sklep elektro bardzo znany ale nie bede tu nazwy pisala), ale pracowalam na mini-job gdyz normalnie studiuje w ciagu tygodnia, szef sie nie wytlumaczyl tylko przyznal przed sadem ze wina jest jego ale ze nie zamierza mi wyplacic moich pieniedzy... i dlatego druga sprawa

Mdla- witaj, tez mieszkam w de :)

Dziewczyny mam gorączke 37,8 dzwoniłam do Gin, kazała wziąć jeden Apap i jak jutro rano obudzę się z gorączką to do lekarza ogólnego żeby zbadać czy to na pewno zwykłe przeziębienie. Myślicie, że mam brać ten Apap?
Apap nie zaszkodzi, a gorączka może wzrosnąć i będzie gorzej. Ja brałam Panadol, ale to jedno i to samo.

Jeżeli ktoś ma jeszcze doświadczenia z gorączką podczas ciąży proszę o radę.

Mi osobiście pomysł z tematem na nicki do niczego nie jest potrzebny, ale nie neguje, może pozostałe dziewczyny będą chętne.

sembonzakura - moja "historia nicka" będzie raczej krótka :-D ale chętnie usłyszę Twoją :tak: Nie sądzę jednak, żeby wymagało to osobnego wątka - tu jest dobre miejsce!

ja tak jak juz pisalam, dla mnie co za duzo to niezdrowo, wiekszosc tematow i tak jest poruszana na ogolnym i wedlug mnie spora czesc podtematow jest zbedna

Dziewczyny a co Wy na to by zalozyc nowy watek, dotyczacy co mezymy uzywac (kosmetyki) a co nie, co mozemy jesc a czego nie w naszym stanie
zeby tutaj nie zasmiecac o wszystkim
ja chcialabym spytac czy mozna uzywac szamponu przeciwłupieżowego , nigdy nie mialam takiego problemu jak teraz mi sie zaczął :(

reklama
spoko, tak pytam bo w sumie na każdym forum taki temat się pojawia :-) w każdym razie przydał by się jeden temat do swobodnych pogaduch nie związanych koniecznie z ciążą :) takie moje zdanie :)

aniaczek a może jakiś czysty paracetamol? A np panadol? Wiem że on jest przeznaczony do zbijania gorączki u dzieci....

Do góry