reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Witam
Nareszcie moge odpoczac, popoludnie pracowite, mala podrzucona do dziadkow a ja ze sprzetem polecialam na koncert. Jestem wykonczona, mala wykapalam i wlasnie polozylam spac. Teraz czeka mnie jeszce obrobka, ehh a tak mi sie nie chce

Co do nowych tematow to rzeczywiscie nie ma co robic balaganu, mamy juz i tak sporo tematow w ktorych nikt nie pisze, trza przedyskutowywac bysmy sie nie pogubily.
Mam prosbe dziewczyny jesli chcecie napisac cos jeszce zaraz po napisaniu posta edytujcie go a nie piszcie 2 czy 3 posty pod soba w odstepie kilku minut. Jesli cos wam umklo, po to jest edycja postu!!
No im kolejna prosba czasami nie nadrabiam, pojawiaja sie nowe osoby, prosze o sprawdzenie czy wszyscy sa na liscie czy jest wpisana data porodu wg OM, jesli kogos brakuje prosze o info na pv

reklama
Ja mam 29lat.
Jesli chodzi o jedzenie to mam ochote na kuchnie polska.Wczoraj lepilismy moje absolutnie ukochane pierogi ruskie :-D

Podpowiedzcie jeszcze,prosze,o jakich listach mowa?Gdzies sie dopisac by wypadalo?Bo ja zbyt zielona.I jak dziecko we mgle...

Ja mam 29lat.
Jesli chodzi o jedzenie to mam ochote na kuchnie polska.Wczoraj lepilismy moje absolutnie ukochane pierogi ruskie :-D

Podpowiedzcie jeszcze,prosze,o jakich listach mowa?Gdzies sie dopisac by wypadalo?Bo ja zbyt zielona.I jak dziecko we mgle...

Chodzi mi o glowna liste na naszym watku ta bez komentarzy, ja ja uaktualniam, ale ciebie chyba wlasnie wpisalam
Jest kilka osob gdzie nie mam dat porodow no i niektorych osob moze brakowac, bo gdzies mi umknely ;))

reklama
Do góry