Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
po cichu się witam,
dzis zrobiłam test i spadłam z krzesła bo tam dwie wielkie krechy!!!.Zaliczylismy mała wpadke...od rana rycze ale juz powoli do mnie dociera ta nowina. Nie bylam jeszcze gotowa na drugiego malucha bo jeszcze nie nacieszylam sie pierwszym i nie ochlonelam od pieluch i niemowalków ale zycie swoje...trzeba bylo myslec glowa a nie d...pa heheh
Majówkową biedroneczke juz znam bo razem jestesmy sierpniówki2011 a reszte zaraz poznam
To co przyjemnych ciąż![]()
no ja własnie wpadłam w paranoje,mam atak paniki...tak jakbyHistoria perełki tak mnie poruszyła ze szok:/ Ja też nie mam objawow,minely od tak pewnego dnia.I co ja mam myslec??? Wizyta za 5 dni:/
Hej! Gratulacje dla wszystkich majowych mamusiek i buziaczki dla maleństw. Chcę się też pochwalić tym pięknym stanem i mam nadzieję, że zostanę już tu do maja.
Ja apetytu nie mam,mąz bedzie wieczorem.... sprobuje sie zmotywowac do stworzenia czegos za chwil pareHej! Gratulacje dla wszystkich majowych mamusiek i buziaczki dla maleństw. Chcę się też pochwalić tym pięknym stanem i mam nadzieję, że zostanę już tu do maja.
Dziękuję, aż nie mogę się doczekać wizyty u mojego ginaWolałabym jednak jedną kruszynkę, marzy mi się dziewczynka....
Ale jak dowiem się o dwóch to też będę szczęśliwa, najważniejsze żeby nasze kruszynki były zdrowe!!!
Życzę miłego dnia mamuśki:*

.Zuzol przeziebiony:stan podgoraczkowy,kaszel,katar.Zostala ze mna w domu.Ja najchetniej rzespalabym caaaly ten dzien!Ale nie ma co popadac w chandre bo te cudowne okolicznosci przyrody towarzyszyc mi maja najblizszy tydzien...Trzeba tylko znalezc jakies plusy.
Wiec rzucilam Szanownemu,ze moze lepiej zeby mi nie nalewal :-) I tak caly dzien.Nie moge patrzec na jedzenie.A jak wyczuje won.....wrrrr....Jak dotad udalo mi sie pochlonac i zachowac jablko.Lepszy rydz niz nic