reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
po 35 roku życia genetyczne chyba za free są

ja uważam że obecna ustawa jest w miarę ok, i chyba nie ma co je ruszać bo będzie gorzej co najwyżej

Zapominajka - no nie, fakt, teraz spojrzałam na str. przychodni - to więc było 400zł za krew do Pappa i 250 USG genetyczne.. więc 650 w sumie. Ale to i tak kupa kasy... :-(

Witajcie

mam termin na 15 maja, ale teraz to bardzo się martwie. W sobote plamiłam, w niedziele mąż pojechał do szpitala po tabletki na podtrzymanie ciąży a we wtorek dowiedziałam że mam 5 mm krwiaczka, ciąża zagrożona wiec luteina, duphasteron i... leżenie.
Martwie się o maluszka bo wiem, że teraz może być różnie.
W pracy miałam w planie poinformowac szefa o moim "rozmnożeniu" w grudniu, ale maluch zadecydował za mnie, bo chwilowo przbywam na L4. Mam nadzieje że wszystko będzie ok, dzidziuś okaze się być siłaczem i wytrwa a jego mama bedzie mogła wrócić do pracy i normalnego życa. Dzięki Bogu am możliwość pracowania w domu, inaczej myśli by mnie już zupełnie załamały :(
Dodatkowo zero wsparcia ze strony męża, który nie rozumie że ciąża zagrożona wiec trzeba leżeć nie znaczy, do pracy nie chodzisz wiec mieszkanie ma byc wysprzatane a goracy obiad ma czekac na pana i wladce.
Jestem juz zupełnie sfrustrowana bo nie da sie wszystkichzadowolić. Męża, szefa a przede wszystkim siebie, bo dla nie najważniejszy jest skarb który ma już 9 tygodni.
Powoli naprawde mam dość :-(

cześć
w którym tygodniu należy zrobić badania? jeśli mój 9 tygodniowy cud okaże się twardzielem i przetrwa krwiaczka i zagrożenie, chcialabymzrobic wszystko by upewnić się że jest zdrowy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
maharedt - no skoro wiesz, że masz 5mm krwiaczka, to pewnie jesteś już po jakiejś wizycie z USG. To Twój gin powinien Ci rozplanować resztę badań, bo przecież w ciąży to co chwile się coś robi: Usg, morfologia, mocz, obciążenie glukozą.. cała masa badań! :tak:
Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK!

Maharedt witamy Cię tu ciepło :) z facetami tak często jest :( niestety, ale nie łam się, skup się na sobie i dziecku.

A właśnie w tym temacie ... jak mój D ma choć 37 st. to jest już obłożnie chory i trzeba koło niego skakać jak koło malutkiego dziecka:tak:

reklama
Aśka bo to dlatego, że:
1346431096_zpyhus_600.jpg

Do góry