reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kora, to teraz mi szczęka opadła! W takim razie ograniczam orzechy, dzięki za ostrzeżenie :) Mam nadzieję, że Twoja druga dzidzia nie będzie mieć tych problemów!

Nanu też jestem fanką sushi i często z moim P robimy w domu :) Uwielbiam maki z wędzonym łososiem i serkierm ostrowia !!!

Kora nie martw się bardzo tym AZSem i alergią. Ja jestem najlepszym przykładem że się z tego wyrasta. Ostatnie objawy AZS miała w wieku 12 lat. Fakt, że na na AZS trzeba bardzo uważać bo jak się nie dba o skórę to mogą się otwarte rany porobić i wtedy zostają tylko leki ze starydami ale da się to przeżyć ;-)

Jesli chodzi o alergie to miałam na owoce cytrusowe (bez cytryny), kurz sienny i pleśnie kawiatowe (biały nalot co się w doniczkach robi), no i mleko. Z mleka wyrosłam bardzo szybko, cytrusy - ostatnie objawy jakies 10 lat temu, a kurz sienny i pleśń zamieniło się na uczulenie na sok koszonej trawy (nie mogę kręcić się koło kosiarki w trakcie koszenia bo mnie dusi)...

a my 6 lipca 2013..
jak juz wszystko zalatwilismy, kosciol, lesniczowke, bo wesele bedzie dwa dni w lesniczowce, zaplacilismy zaliczki, podpisalismy umowy...to sie dowiedzielismy , ze w ciazy jestesmy:tak:

hehe:) u nas S czaił się już długo z oświadczynami:p i tak 7września tego roku się oświadczył, a 10go zobaczyliśmy II kreski:)
a że nie chcę mieć wesela w ciąży to stwierdziliśmy że w rocznicę zaręczyn byłoby fajnie:)
Wrocław koszmarnie drogi więc postanowiliśmy wywieźć wszystkich gości w góry opawskie i też będą 2 dni imprezy:)

Nanulinka bardzo ładnie wygląda to Twoje shusi, jak z restauracji, ja na takie rzeczy jeszcze się nie porywałam, a ta ilość.. szalejesz

Kora30 to wyobrażenia co do porodu mam podobne, oczywiście no chciałabym żeby nie bolało, ale to chyba nie do zrealizowania.

hehe:) u nas S czaił się już długo z oświadczynami:p i tak 7września tego roku się oświadczył, a 10go zobaczyliśmy II kreski:)
a że nie chcę mieć wesela w ciąży to stwierdziliśmy że w rocznicę zaręczyn byłoby fajnie:)
Wrocław koszmarnie drogi więc postanowiliśmy wywieźć wszystkich gości w góry opawskie i też będą 2 dni imprezy:)

ja tez nie..lecz do 6 lipca zdaze urodzic i zebrac sie do kupy, jesli sie zbiore tak szybko jak z Marysia..;-)

Siostra wyciagnela mnie na grzyby, alez sie nachodzilam, jeszcze paniki nasialam bo slimak na mnie wlazl bez skorupki, bleeeee......;P Rozbolal kregoslup i cisnienie skoczylo ;/, powinnam sie szykowac na jutro do szkoly i kapac i w ogole cokolwiek, ale tak mi sie nie chceeeee....a ziewam co 3 sekundy, chociaz dzis spalam do 12.00:szok:

reklama
Do góry