Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam pytanie - czy tylko ja pawiowałam od początku ciąży JEDEN, jedyny raz? (I to jeszcze w dniu, w którym miałam gorączkę, kaszel i katar, więc wnioskuję, że z choroby)![]()
Bo właśnie sobie uświadomiłam, że przeszłam cały pierwszy trymestr prawie bez rzygowinkowania![]()
nie wiem czemu... Ale wtedy to już jest hardkor, ostatnio po tym cały kolejny dzień bolało mnie gardło jakbym miała anginę
fajnie masz że Cię to omija 
Moze mi coś poradzicie... bo chciałabym jej dać szampana w domu i powiedzieć że trzeba uczcić ten dzień, ona pewnie wyciągnie dwa kieliszki, ja otworzę butelkę i wtedy jej powiem że tym razem nie mogę bo....
Gratuluję i witamCześć dziewczyny3 tyg temu dowiedziałam się że w maju urodzi się moje dzieciątko
![]()

Cudacznie.
zegnaj płaskie oblicze!Witaj mala pileczko
Jak to się czuje? Mizia Cię coś w brzuchu od środka, czy jak? Chrystusie, jaki wypas, też chcę!!!!!!!!!!!
Buciczki będą cudne

więc wolę zamówić dwa... i jej potem przekazać. Myślę że akurat moja mama nie będzie miała po takiej nowinie za złe że nie wypiję jej zdrowia