reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Mysiak myślę, że nie masz co się martwić, bo po pierwsze mogą Ci już mijać, a po drugie to różnie jest, ja mam czasami tak, że trzy dni z rzędu tak mnie męczy, że nie wiem co ze sobą zrobić, trzy kolejne dni mdłości są słabsze i do zniesienia i tak w kółko. Każda z nas troszeczkę inaczej tą ciąże znosi, niektóre wymiotują nom stop, inne wcale.

Mam pytanie - czy tylko ja pawiowałam od początku ciąży JEDEN, jedyny raz? (I to jeszcze w dniu, w którym miałam gorączkę, kaszel i katar, więc wnioskuję, że z choroby) :szok:
Bo właśnie sobie uświadomiłam, że przeszłam cały pierwszy trymestr prawie bez rzygowinkowania :D

Citrus nie mów hop:-) ja mdłości tylko miałam i na razie ani razu nie przytulałam się do kibelka ufff

Citrus, ja rzadko wymiotuję. Zdarza się co parę dni i tylko późnym wieczorem :dry: nie wiem czemu... Ale wtedy to już jest hardkor, ostatnio po tym cały kolejny dzień bolało mnie gardło jakbym miała anginę :zawstydzona/y:fajnie masz że Cię to omija :tak:

Wczoraj praktycznie cały dzień przesiedziałam w domu i czytałam ksiażki o ciaży. Ale dzisiaj wychodzę na spacer i spotkam się z moją mamą. W czwartek ma okrągłe urodziny i chciałabym żeby niespodzianka sie udała ;-). Wymyśliłam że dzisiaj dostanie w prezencie zabieg upiększajacy (dzień przed urodzinami na zaklepany termin), a w czwartek chyba zabiorę ją na kolację i tam przekażę radosną wiadomość :tak: Moze mi coś poradzicie... bo chciałabym jej dać szampana w domu i powiedzieć że trzeba uczcić ten dzień, ona pewnie wyciągnie dwa kieliszki, ja otworzę butelkę i wtedy jej powiem że tym razem nie mogę bo....
Bo restauracji nie otworzę przecież szampana... Chyba że zamiast szampana zamówię wino do kolacji- 2 kieliszki i oczywiście jak wzniesiemy toast to ja nie wypiję i wtedy jej powiem ? Macie jakiś pomysł?

Witam i ja zza mgły :szok:

Cześć dziewczyny :) 3 tyg temu dowiedziałam się że w maju urodzi się moje dzieciątko :)
Gratuluję i witam :tak:

Feelis pomysł fajny, choć ja bym w restauracji raczej klasycznie zamiast szampana, czy wina dała maleńkie buciki :-D
Głupio mi się kojarzy wzniesienie toastu i nie wypicie. Jakoś tak niegrzecznie. Chyba, że wodą ;-)

A co do porcelany to ja też najczęściej wieczorem. Rano jestem jak młody bóg:-D

Ja chyba ruchy malucha czuję :szok::laugh2: Cudacznie.

Zapominajka cudownie ze czujesz:D ja nie:/ i nawet nie wiem czego sie spodziewac;D chyba załpaie jak dostane solidnego kopa:-)
hmmm natomiast,wyobrazcie sobie-wstaje rano-a tu brzuszek:szok: zegnaj płaskie oblicze!Witaj mala pileczko:D maluch mi sprawil prezent na urodziny
:D

Zapominaja, pierdzielisz?! :-D Jak to się czuje? Mizia Cię coś w brzuchu od środka, czy jak? Chrystusie, jaki wypas, też chcę!!!!!!!!!!!

feelis, kombinujesz jak koń pood górę :-D Buciczki będą cudne :) Albo smoczek. Możesz na przykład złożyć jej życzenia, coś tam: "wszystkiego najlepszego (...) babciu" :-D

Ja się nastawiłam, że dzisiaj powiemy rodzinie W. I chyba ja powiem, bo mnie mój teść lubi, a jutro mam urodziny, więc chyba będzie dobrze :-D

NOELLE! Masz dzisiaj urodziny??!?!??!!

reklama
Już ruchy? lekarz mi mówił że dopiero koło 20 tygodnia się je czuje :-D

Zapominajko, ale wiesz do dobrej kolacji z okazji urodzin to chyba wino się mamie należy ;-) a jakbym zamówiła 1 kieliszek to by się zapytała przy kelnerze ,,czemu" i albo by się dziwnie poczuła że sama ma pić i nie chcę wypić jej zdrowia, albo by się wtedy domysliła i wyszłoby dziwne przedstawienie przy kelnerze :szok: więc wolę zamówić dwa... i jej potem przekazać. Myślę że akurat moja mama nie będzie miała po takiej nowinie za złe że nie wypiję jej zdrowia :-D

Citrus, ale czemu kombinuję? że chcę ją zabrać na kolację?

Noelle wszystkie najlepszego!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry