reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
Witam ja robiłam wczoraj te rogaliki i wyszły pysznie !!!!
))
a tak poza jak myślicie co będziecie mieć chłopca czy dziewczynke ?
Ja chciała bym mieć tym razem dziewczynke ale myśle że jak bedzie chłopak też bedzie fajnie i lepiej dla mojego syna będą kolegami
Najważniejsze by było zdrowe .
a tak poza jak myślicie co będziecie mieć chłopca czy dziewczynke ?
Ja chciała bym mieć tym razem dziewczynke ale myśle że jak bedzie chłopak też bedzie fajnie i lepiej dla mojego syna będą kolegami
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
aniaczek oczywiście trzymam kciuki ze znajomych.
eklerka w wątku o planowaniu płci jest sporo naszych przeczuć na ten temat ;-)
eklerka w wątku o planowaniu płci jest sporo naszych przeczuć na ten temat ;-)
Trzymam kciuki ,tez mam 3 znajome ciezarne :-)Właśnie dostaliśy smsa od męża koleżanki z paczki: zaczęło się!
Być może urodzin nam się Staś, trzymajcie razem ze mną kciuki za moją znajomą. Dam Wam znać!
A ja nawet nie moglam zapalic znicza nikomu hmmm moze w przyszlym roku

eklerka-bedzie ogonek ,a ja marzylam o dziewczyce ....ale marzenia to nie wszystko teraz ma byc zdrowe i wazyc wiecej niz 4 kg

citrus
Zaraz się zesikam
Pytam Juniora, mojego brata, jakie imiona mu się podobają. A ten mi wali listę (cytuję z Fejsa):
"Romuald
Roman
Eustachy
Rozalia
Adelajda
Berenika
CELESTYNA !
Dobroniega
Dzierżysława
CÓŻ DZIERŻYSZ DZIERŻYSŁAWO"
"Śmiechłam"
Pytam Juniora, mojego brata, jakie imiona mu się podobają. A ten mi wali listę (cytuję z Fejsa):
"Romuald
Roman
Eustachy
Rozalia
Adelajda
Berenika
CELESTYNA !
Dobroniega
Dzierżysława
CÓŻ DZIERŻYSZ DZIERŻYSŁAWO"
"Śmiechłam"

Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
No cóż, jego dzieci będą miały przechlapane 

biedroneczka1980
Citrus no niezle propozycjemi choc akurat Rozalia sie podoba 

, tak ma na imie moja cora 

Mnie niestety dzis rozklada, gardlo boli, migdal prawy powiekszony i mam dreszcze w domu jedynie alliofil i Tantum Verde 3 pastylki do jutra musze jakos przetrzymac, posilkuje sie herbata z miodem, mam nadzieje ze przejdzie
:-(

, tak ma na imie moja cora 

Mnie niestety dzis rozklada, gardlo boli, migdal prawy powiekszony i mam dreszcze w domu jedynie alliofil i Tantum Verde 3 pastylki do jutra musze jakos przetrzymac, posilkuje sie herbata z miodem, mam nadzieje ze przejdzie
:-(Witajcie 
Połaziliśmy po cmentarzach, wymarzliśmy - u nas wieje jak cholera
Ja też mam zawroty głowy, głównie jak stoję w szkole na dyżurze. Prosiłam dyrektorkę, czy nie mogłaby mi anulować tych dyżurów, ale chyba niestety się nie doczekam... Może jak będę mieć już wielki brzuch
Spadam do wyrka, bo coś mnie katar męczy i mam wrażenie, że te 2 tygodniu bólu głowy, to były nadal moje nieszczęsne zatoki... We wtorek idę do laryngologa, ale innego, niż ostatnio. Może mnie w końcu wyleczą
Połaziliśmy po cmentarzach, wymarzliśmy - u nas wieje jak cholera

Ja też mam zawroty głowy, głównie jak stoję w szkole na dyżurze. Prosiłam dyrektorkę, czy nie mogłaby mi anulować tych dyżurów, ale chyba niestety się nie doczekam... Może jak będę mieć już wielki brzuch

Spadam do wyrka, bo coś mnie katar męczy i mam wrażenie, że te 2 tygodniu bólu głowy, to były nadal moje nieszczęsne zatoki... We wtorek idę do laryngologa, ale innego, niż ostatnio. Może mnie w końcu wyleczą
reklama
eklerkaa
Zapominajka - aha dziekuje bardzo
jestem tu nowa i nie wiedziałam że na tym forum trzeba tak dzielić wszystkie informacje, myślałam że wszytko w jednym można pisać. Ale już bede wiedzieć hihi. Jeszcze trochę i się wszystkiego nauczę.
MAM PYTANIE ... Czy boli was podbrzusze, jajniki przy kichaniu albo np. przy szybkim wstaniu ?? mnie tak pobolewa od początku ciąży, a czasem jak kichnę na leżąco to ból jest nie do wytrzymania. Teraz wiem że jak chce mi sie kichać to muszę się skulić. W pierwszej ciąży tak nie miałam ale moja koleżanka za to tak miała i pytam teraz was też tak macie ??
MAM PYTANIE ... Czy boli was podbrzusze, jajniki przy kichaniu albo np. przy szybkim wstaniu ?? mnie tak pobolewa od początku ciąży, a czasem jak kichnę na leżąco to ból jest nie do wytrzymania. Teraz wiem że jak chce mi sie kichać to muszę się skulić. W pierwszej ciąży tak nie miałam ale moja koleżanka za to tak miała i pytam teraz was też tak macie ??
Podziel się: