reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

NIA, dziekujemy.. Mi np podoba sie tez Moa, mam jedna w pracy..Albo Mila.
A Mia, bo mieszkalam wiele lat we wloszech, mia to moja po ichniemu.. Moja, kochana rozrabiara mala:-D..
My mieszkamy 150 km od kola polarnego, pol roku zimy, biale noce i zorze polarne. Ale teraz chcemy w miare cywilizowanego klimatu i dlatego w polowie stycznia bedziemy mieszkac juz na poludniu szwecji..

mi też się Mila podoba ale panu małżonkowi nie. Zdecydowałam się w końcu na imię Oktawia mimo że juz marudzi że dziecko na cześć Skody będe nazywała :D

reklama
mmmm śledzie w śmietanie O_O próbowałam tu zrobić ale w UK nie sposób kupić normalne filety śledziowe;/ Te tutaj są odsolone i mają ości :///

reklama
Pełnia szczęścia :-) Zrobiłam sobie dzisiaj śledzie w śmietanieeeeee :cool2:

Zrobilyscie mi smaka na sledzie;D Ide jesc;D

A tu fajny kalkulator koloru oczu dziecka;) Tylko po angielsku;)
What Color Eyes will your Children Have? | Understanding Genetics

nawet Wam nie odpisalam i poszlam po moje koreczki sledziowe, skad wiedzialyscie naco mam ochote:szok::-D?

mi też się Mila podoba ale panu małżonkowi nie. Zdecydowałam się w końcu na imię Oktawia mimo że juz marudzi że dziecko na cześć Skody będe nazywała :D

moj o Mili nie chce slyszec...
a przyznaje mu racje , troche, tylko dlatego, ze no tu gdzie mieszkamy nie mierzy sie w kilometrach tylko w milach..
moje drugie ukochane i wymarzone imie, tym razem dla chlopca, Igor, oznacza w szwecji -wczoraj..
wiec Wczoraja tez glupio wolac na placu zabaw:-D
witam wszystkie Majowe mamusie:))
jestem w 14 tygodniu ciąży i bardzo chętnie poplotkuje z przyszłymi szczęśliwymi mamusiami:))

witamy kochana:-)
Cześć Ancysko ;-)
Ja tam, mimo wszystko, wolę być MAMĄ niż MAMUSIĄ :-)

ja tez, ale jak slysze : tatus, tatus to bywa ze chce byc mamusia:-D

Do góry