reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dzień dobry :)

Witam wszystkie nowe mamy :)

Ja już od 6.30 na nogach, byłam na badaniach krwi itp. Sobota, to jedyny dzień, kiedy mogę. A kolejka niesamowita...

Wczoraj dopadło mnie przygnębienie, bo znów jakieś plamienia mi się pojawiły. Ech, może taka moja "uroda" w tej ciąży? Postanowiłam, że jeśli się to powtórzy i nie przestanie do wtorku, to złożę mojej gince niespodziewaną wizytę.

Trzymajcie się:-)

Dzień dobry!
U nas kaszlu ciąg dalszy. Niecierpliwie czekam, aż antybiotyk zadziała i wytępi :dry:

Kalkulator koloru oczu fajny. W przypadku Igusia się sprawdza w każdym razie.

witam wszystkie Majowe mamusie:))
jestem w 14 tygodniu ciąży i bardzo chętnie poplotkuje z przyszłymi szczęśliwymi mamusiami:))

Hej dziewczyny!!!
Ja tez mam termin na maj.Tak Was troche podczytuje od kilku dni, moge tez do Was dolaczyc?

Witajcie!!!
Zapraszamy :tak:

Dzień dobry :)

Witam wszystkie nowe mamy :)

Ja już od 6.30 na nogach, byłam na badaniach krwi itp. Sobota, to jedyny dzień, kiedy mogę. A kolejka niesamowita...

Wczoraj dopadło mnie przygnębienie, bo znów jakieś plamienia mi się pojawiły. Ech, może taka moja "uroda" w tej ciąży? Postanowiłam, że jeśli się to powtórzy i nie przestanie do wtorku, to złożę mojej gince niespodziewaną wizytę.

Trzymajcie się:-)
Współczuję. A nie masz czasem terminu @?
Może stąd te plamienia.

Zapominajka, nie wiem, już chyba straciłam rachubę @. A ostatnio lekarka mówiła, że może łożysko będzie mi się lokować koło szyjki i dlatego. Ja to chyba nie zaznam spokoju w tej ciąży...
Ale pocieszała mnie, że sama w drugiej ciąży miała do 16 tygodnia krwawienia, nawet nie plamienia, a potem przeszło. Liczę na to samo:dry:

Co do kaszlu, to czasem bez antybiotyku się nie obędzie:no: Kuba na wakacjach też kaszlał, coś z krtanią miał, no i w końcu antybiotyk pomógł. Musisz uzbroić się w cierpliwość.

Cześć dziewczyny u mnie zimno strasznie ale mam ochotę iść na spacer świeże powietrze wskazane

widzę że tu macie kalkulator koloru oczu a widziałyście może kalendarz Chiński odnośnie płci w jakich miesiącach chłopak w jakich dziewczyna :) ?? jesli nie to podam wam stronę fajnie mi tu wychodzi że córka moja siostra ma córkę i wyszło też że córka podobno sprawdza się w 80 % :)

Chiński Kalendarz Płci ~ Jak Zaplanować Płeć Dziecka / Planowanie Płci Dziecka

Jak to juz gdzies jest to wybaczcie :)

Ostatnia edycja:
Agara a zimno u ciebie to ile stopni? ;-)

A kalendarz o którym piszesz u mnie w pierwszej ciąży się nie sprawdził. Teraz zobaczymy :-D
Szanse są 50/50

reklama
Rano o 7 było -5

Jasne że to nie jest 100% pewności te kalendarze wyliczenia itd ale dla samej zabawy można zobaczyć :) a i tak za kilka tygodni sie przekonamy same :) A ty Zapominajko chyba najprędzej bo u ciebie 14 tydzien co ja gadam zaraz 15 :) u mnie dopiero leci 10 wiec mam jeszcze czas a wizyta dopiero 20 list. jak mowilam wiec jeszcze 3 tyg :)

Do góry