reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny ja na sekunde zameldowac,ze młodzież w mym brzuchu sie rozchulała na całego. Kopie,no i pływa ile sie da;D Widocznie etap delikatnych motylkow matka ignorantka pominela:zawstydzona/y::-):-):-) i przy okazji całych tych popisow deformuje mi brzuch ,raz mi taka "pomarancza" z lewej strony wystaje,jak ja dotkne to sobie najzwyczajniej w swiecie wedruje w prawo...... albo znika zupełnie:D

reklama
Dzieki Dziewczyny!!!
W szoku jestem bo raczej spodziewałam sie jakis subtelnych motylkowych doznań a nie przemieszczania powłok brzusznych:szok: widocznie dobrze podejrzewałam sie o gruboskórnosść;D Zapewne zignorowałam te wszystkie subtele znaki bytnosci malucha:zawstydzona/y:

Citrus nie martw sie,ja tez nie czułam gdy leciał mi 15 tydzien.
wikki trzymam kciuki by cie maluszek skopał lada dzień;D

Staram się nie martwić, ale obserwuję od jakiegoś czasu wszystkie "puki i stuki" w okolicach mojego brzucha i jak dotąd notuję tylko moje trzewia :-D Może to dlatego, że mam szeroką miednicę? Hm... :sorry2:

A nieźle Ci młodzież daje po brzuchu? :D

citrus to był taki 10 minutowy popis umiejetnosci młodziezy:D A zaczęło sie od tego ,ze tradycyjnie juz zaległam na łóżku,wysmarowałam brzucha i sobie leze do wchłonięcia:D Na co moj męzul mowi: "co ty taka krzywa jestes?" . i pokazuje na brzuch.a tam taka bania wielkosci pomaranczy,to ja ja dotykam a ona znikła i zaraz z drugiej strony sie pojawila:DA potem juz bez wstydu pod ręką mi wierzgał:D

Po Grycany nie sięgnę przez "Trzy Gracje", tylko Algida :-D No i te z Biedrony, jak na cenę są po prostu zajebiście smaczne... Musi je chyba produkować jakaś znana firma :sorry2:

reklama
ja tam czuje bąbelki od czasu do czasu, już tak mam od 11 tygodnia :))) nie da sie przekonać że młode czuje się dopiero od 16go tyg.

Do góry