reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
oooo, super pomysl..tylko co, zwykla fasole i co mam z nia zrobic? poprosze o instrukcje:-D
Nalej wody do słoika, okręć go gazą i połóż fasolę tak, żeby dotykała wody. Nie trzeba robić nic, oprócz dolewania wody co jakiś czas, a pięknie widać rosnący w dół korzeń, a w górę fasolę :tak: Potem możesz dodać patyk, żeby się wspinała;-)

Ja jogurtów jem mało, jakoś nie lubię...

zapominajka i ja się dolączam skutecznie ,szybko i bezpowrotnie :)
ja mam dziś doła, więc chyba długo nie zabawię na bb.
moja rodzina wciąż nie wiem i tak mi głupio, ze aż wyć mi się chce.

oj dziewczyny, ale ja mam leniwca dzisiaj..nie ruszam sie z kanapy caly bozy dzien..nie zrobilam nic, zero, obralam ziemniaki...
jak pracuje to jakos tam latam, cos do przodu...a jak juz jestem w chalupie to koniec:-D

FRAMAMCIA, jest 12 tydzien, najlepszy moment zeby im powiedziec, nie lam sie , do gory lepetynka , nie dzieje sie zadna tragedia, nie jest latwo znalezc" ten " moment...ja tez bym pewnie nic jeszcze nie mowila, ale wyszlo...przypadkiem, zupelnie przypadkiem, to dopiero byla lipa:eek:..
i nie jest wesolo, moja macoszka ze mna nie rozmawia, ( jest lekarzem), twierdzi ze za szybko, ze dopiero przeszlam powazna chorobe, ze to za duze obciazenie dla mojego organizmu..
taka sama byla reakcja mojej bratowej, powiedziala doslownie, ze jestem glupia i nieodpowiedzialna...
a ja ryczalam tydzien..do dzisiaj nie rozmawiamy, a wiedza juz prawie dwa miesiace..
wszystko jest do przezycia..jakkolwiek przykro by nie bylo..

zycze wiec Ci, zeby przebieglo tak dobrze, jak tylko moze..sciskam Cie

Ostatnia edycja:
zapominajka i ja się dolączam skutecznie ,szybko i bezpowrotnie :)
ja mam dziś doła, więc chyba długo nie zabawię na bb.
moja rodzina wciąż nie wiem i tak mi głupio, ze aż wyć mi się chce.

citrusku ale ja wg. przekonania kto pierwszt ten lepszy ;-)

Ale przecież czym ty się martwisz.
Powiesz, jak powiesz. Dziecię nie urodzi się jutro, trochę czasu jeszcze masz :tak:

Kaja ty to zawsze masz przeboje...

reklama
u nas w rodzinie większość imprez alkoholowych i trzeba mieć dobry powód żeby nie pić więc u nas wiedzą wszyscy od pierwszej wizyty u gin, tj. od 6/7 tc :eek: ale na szczęście się cieszą...
a leniwca mam codziennie, a dziś umyłam łazienkę, podłogi, starłam kurze, ogarnęłam kuchnię, byłam 1,5 godz na spacerze z Młodym :happy: a potem Młody spał prawie 2 godz :szok: to obejrzałam Chirurgów :happy:

Do góry