reklama
Monika Mroczek
Początkująca w BB
A jak dziewczyny wiecie co bedziecie miec? a brzuszki rosna? u mnie brzuszek juz od 12 tyg zaokraglony, teraz jest ale nie duzy a jak u was dziewczyny z pierwszymi ciazami? bo u dziewczyn z kolejnymi dzidziusiami brzuszki sa szybko:-) wiem po znajomych.
wiolonczela42
Fanka BB :)
Mdła cudnie go podsumowałas. Bo ja najwięcej chodzę po schodach, bo musze dojść na górę i w tym sensie najwięcej je użytkuje. Nas jest trzech ich siedmioro i wiecznie łaza do teściowej, juz miałam na koncu języka że zainstalujemy kazdemu krokomierz, co za poj..... A teście postawa bierno-pasywna jak zwykle.
Nanulik córeczka gratulacje
Nanulik córeczka gratulacje
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Wiolonczela dokładnie tak jak Mdła napisała 
Nanu gratuluję!!!!

Nanu gratuluję!!!!
Hej Majowe Księżniczki!
Odwiedziłam dziś lekarza... i tak:
- Niedoczynność tarczycy (TSH na poziomie 4,12; norma 0,27-4,20) - dostałam jakiś Euthyrox 50
- Lekkie nadciśnienie (dzisiaj 144/75) - przepisał Dopegyt
Tak więc zaczynamy faszerowanie się lekami![]()
Witam w klubie ciężarnych z nadciśnieniem tylko moje dużo wyższe bywa:-(
Wiolonczela, powiedz mu, żeby Cię cmoknął w tyłek :-) I tyle! Nie ma co się w dyskusje wdawać, jeśli do kogoś nie docierają argumenty.
Limonka dobrze gada! polać jej

Witam nową forumkę;-)
Kajka boskie fotki ale czego innego można było sie spodziewać jak mamuśka extra babka
;-)Mdła
Gratuluje dziewczyn,dziewczyny i zazdroszcze,ze wiecie "co w trawie piszczy"...
Mam nadzieje,ze jutro tez sie dowiemy kto zamieszkuje w oim brzuchu.Energicznym jest lokatorem i daje znac o sobie regularnie.Wczesniej czulam jakis ruch raz na pare dni a teraz raktycznie codziennie.I skad tu taki bebech nagle z dnia na dzien wyskoczyl jak Filip z konopii!
Wiolonczela ale on mnie naprawde rozbawil...Zaproponuj mu zeby piwnice wyremontowal bo mieszka najnizej i jak chodzi po mieszkaniu to strukture tynku na suficie narusza
Z mojej strony pozdrowienia dla szwagra bo mi zapewnil wesolkowatosc dzisiejszego wieczoru! ;-)
Mam nadzieje,ze jutro tez sie dowiemy kto zamieszkuje w oim brzuchu.Energicznym jest lokatorem i daje znac o sobie regularnie.Wczesniej czulam jakis ruch raz na pare dni a teraz raktycznie codziennie.I skad tu taki bebech nagle z dnia na dzien wyskoczyl jak Filip z konopii!

Wiolonczela ale on mnie naprawde rozbawil...Zaproponuj mu zeby piwnice wyremontowal bo mieszka najnizej i jak chodzi po mieszkaniu to strukture tynku na suficie narusza
Z mojej strony pozdrowienia dla szwagra bo mi zapewnil wesolkowatosc dzisiejszego wieczoru! ;-)wiolonczela42
mdła padłabyś jak zrobił grilla na kłódkę a huśtawkę dla swojej córki podpisał
reklama
Monika Mroczek
Początkująca w BB
Mdla to twoja pierwsza ciaza?
Podziel się: