reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maj 2013 :):)

Czyli dziewczny nie ma sie czym przejmować? Poprostu maluch sie rozpycha?;) ja liczę ze w środę bede wiedzieć co noszę pod sercem czy chłopak czy dziewczynka. Na poprzednim usg sie schowalo;) ZAPOMINAJKA ja miałam wyrostek i tez mnie czasem blizna ciągnie:/ nawet czasem mnie w tym miejscu boli ze sie dotknąć nie mogę:/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny, powiedzcie czy wy tez odczuwacie bole brzucha jak na @ jestem juz w 18 tyg, takie bole mialam na pocztaku ciazy prawie codziennie w szpitalu bylam, lekarze juz mowili ze ciaza pozamaciczna,kupilam bilet i polecialam do pl lekarz mowil ze ciaza sie rozwija i serduszko bije a bole takie mocne bo sie macica powieksza, a swoja droga byla to zagrozona ciaza dostalam w tedy luteine jakies czopki nospe i oszczedzanie sie, przetrwalismy po 10 tyg juz mnie prawie mnie nie bolal,a teraz znowu moze malenstwo sie rozpycha i brzuch bedzie rosl,cholernie boje sie tych boli bo tyle stresu bylo na poczatku:no: mam nadzieje ze maluch tylko rosnie i niczym to nie grozi uchhh. Mdla myslam ze to twoja pierwsza ciaza ciekawe kiedy mi sie brzuszek powiekszy?? KAJA mieszkam po za sztokcholmem dokladnie kolo NYNESHAM

aha, pytalam bo ja tez mieszkam w se, umeå poki co a od stycznia w väsjö

Monika, nie wklejaj proszę jednej swojej wypowiedzi pod drugą, tylko jeśli potrzebujesz coś dopisać, edytuj tą już napisaną. Taka jest zasada, żeby nie robić bałaganu ;-)

lo matko, jaki zastepca:szok::-D

Cześć kochane;

Monika mnie też czasem brzuch poboli. Jak mocno to się kładę na plecach lub boku lewym i czekam aż przejdzie. A blizna po cc ciągnie czasem jak głupia. Gin mi mówił, że to normalne.

George zazdroszczę gosposi, też bym chciała taką mieć :-D

Aniaczek co wypatrzyliście?

Kaja a tobie udało się wszystko załatwić?

kurcze, moj lekarz i kolega , ale generalnie lekarz rodzinny na teneryfe sobie wyjechal:-D...ale wystawi zwolnienie wstecz, nie ma problemu..a znowu od 17 mam urlop, do 6 takze looz..

a Ty jak tam? kiedy idziesz na polowanie na roz:-)?

Hej dziewczyny;-)Czy Wy też cały czas macie twarde bolące piersi?MIałam nadzieje,że tak jest tylko na samym początku ciąży

Ostatnia edycja:
Kaja jak tylko auto będzie, bo złomka zostawiliśmy pod chatą teściów i JA GO JUŻ NIE DOTYKAM :-D

Mnie cycki już nie bolą i twarde też nie są.

reklama
Dziewczyny jeszcze 4h i zaczynam weekend:szok::-):-) Już się nie mogę doczekać... czy ktoś mógłby przestawić zegary ???:blink:

Zapo współczuję :p
A co do bomb biologicznych to ja ostatnio też jestem niezłym producentem:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do góry