reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Jestem już kochane w poczekalni.Wepchnelam się.Dla rozluźnienia czytam oferty kliniki.Wyobrazcie sobie,ze np.po porodzie mozna zamówić sobie w sali zrobienie paznokci,fryzury czy nawet depilacja:-)

kciuki zaciśkam!!!

A ja słuchajcie mam wrażenie że chyba dostałam 2 kopniaki!
nie wiem czy to to, ale jakieś 40min temu, siedziałam przed kompem i nagle raz mnie coś 'kopnęło" tak głęboko w środku na dole, a po ok 30 sek drugi raz! Aż podskoczyłam bo nigdy nic takiego nie czułam. Poszłam się potem położyć, wsłuchać w brzuch ale nic z tego, więcej takich atrakcji nie było...
czyżby nareszcie mała dała mamie o sobie znak?!!!

jak się powtórzy że to to to będę pewna, ale póki co domniemam...

reklama
Nanulika, nie, to nie maleństwo, to Twoje jelita nagle ożyły i zaczęły karnawał :-D

No jasne że maluch!

A tak już skoro w temacie... nie wiem, co jest z aktywnością mojego dziedzica, ale kurna tak się kręci bąk jeden, że na brzuchu mam fale Dunaju, które po prostu WIDAĆ :sorry:

citrus
ja już tak się wsłu****ę że niedługo sama siebie za wariatkę wezmę! w życiu nie wiedziałam,że mój brzuch tyle dźwięków wydaje a przez stetoskop okazało się że i owszem...'
ale to dzisiaj było inne, znienacka - z zaskoczenia, jak wcale się nie wsłuchiwałam! i jakieś silniejsze:)
jejjjuuuuuu....

Noirel moja koleżanka nosi od lat b. długie tipsy. Jak urodziła córę to się w szpitalu po głowach pukali. A ta z tymi pazurami tak malucha obsługiwała, że szok. Nigdy nawet nie drasnęła.

Jejku ja chce pączka i loda i malin z bitą śmietaną i.... POMOCY

Nanu - ruchow dziecka nie da sie pomylic z niczym, wiec to napewno to;)

Female - Martini stoi mi w barku, lod jest, cytryna tez... Tylko wypic nie mozna:-D

Mozecie nie mowic o jedzeniu?:szok: Bo ja bym w tym momencie zjadla wszystko... I paczka... I lody... TRUSKAWKI z BITĄ ŚMIETANĄ.... O matko... Ide po sernik do lodowki:-D

Zawsze mozna na Was liczyc...Jak sie przez chwile wydaje,ze apetyt zostal zaspokojony to wchodzi sie na bb a tu....mmmm...Ja lody z malinami i bita smietana poprosze :-) Malin nie mam.Ale mam lody i domowa plewe czekoladowa...:szok:

Z tymi pazurami jak sie tylko po glowach pukaja to i tak dobrze.Widzialam jak polozna dziewuszke zwyzywala od najgorszych i ze dziecka wlasnego nie kocha bo tipsy miala.Dziewuszka zalala sie lzami i nie wiedziala co robic.A czesc nowych "kolezanek" po porodzie tez jej zycia nie umilalo.Paranoja jakas.Pewnie dziewczyna przz wsparcie w szpitalu w deprese poporodowa wpadla...

reklama
a ja sobie dziś dogodziłam i zjadłam pączka :)
moje dziecko ma dziś cały dzień bezsenność od rana się wierci myślałam, że jak pójde na spacer to zaśnie a gdzie tam :)

George &&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry