reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczyny. Przyjmiecie mnie do swojego grona? Termin porodu mam na 27 maja, pierwsze usg wykazało chłopca,poniedziałkowe stwierdziło, że nie wiadomo bo to co było między nogami to pewnie pępowina i nie wiem:/
Mam 5 letnia córeczkę i ze względu na przymusowe l4 (skoki ciśnienia w ciąży) ogromną potrzebę kontaktu z ludźmi:)

reklama
Witam w klubie obżartucha :-D
Ja się wczoraj nie doczekałam nic z pyszności.
U mnie chętnego na bieg do sklepu nie było, zresztą pleców też nie ma mi kto wymasować, a zaczynają dokuczać :-(
Sama sobie przecież nie dam rady :dry:

Dziewczyny, przepraszam że wyskoczę tak ni z gruszki ni z pietruszki, ale zastanawiam się... kiedy zacząć pakować torbę do szpitala (wiem, że jeszcze za wcześnie, ale chcę znać Wasze opinie):-)

Jeśli nie będzie palnowanej cc, to ok 34 tygodnia.

HEhs.. nie doczytam was laski... dzien pełen wrazen i napięty do granic mozliwosci....

Przed chwilą wyszło dziecko (18-letnie) z korepetycji z matematyki... natrudziłam się , natłumaczyłam i czuje sie odmóżdżona.... 2h na raz to już dla mnie za duzo...

Matematyka :szok:
mistrzu szacunek!

Ja się znowu nie wyspałam. W brzuchu miałam imprezę i to taką do wczesnych godzin porannych :sorry2:
Szkoda, że nie zostałam zaproszona :dry:

Witaj Viki81!

Witam sie troszku rozdygotana:no: o 7 rano miałam jakieś podejrzane plamienia żywą krwią:no: 2 dni temu było to samo tylko mniej. Gina mam na poniedziałek ale stwierdziłam, że czekać tyle to ja nie mogę i zadzwoniłam do niego z pytaniem co robić. Tak więc dziś na 17.45 mam wizytę u innego lekarza (mój niestety przyjmuje tylko w pn) i bardzo proszę o &&&&&&&

Cześć dziewczyny. Przyjmiecie mnie do swojego grona? Termin porodu mam na 27 maja, pierwsze usg wykazało chłopca,poniedziałkowe stwierdziło, że nie wiadomo bo to co było między nogami to pewnie pępowina i nie wiem:/
Mam 5 letnia córeczkę i ze względu na przymusowe l4 (skoki ciśnienia w ciąży) ogromną potrzebę kontaktu z ludźmi:)

Witaj;-) widzę, że mamy trochę wspólnego:-D też mam termin na 27, również mam 5 letnią córę;-) i skoki ciśnienia także:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w klubie obżartucha :-D
Ja się wczoraj nie doczekałam nic z pyszności.
U mnie chętnego na bieg do sklepu nie było, zresztą pleców też nie ma mi kto wymasować, a zaczynają dokuczać :-(
Sama sobie przecież nie dam rady :dry:

Jeśli nie będzie palnowanej cc, to ok 34 tygodnia.

Matematyka :szok:
mistrzu szacunek!

Ja się znowu nie wyspałam. W brzuchu miałam imprezę i to taką do wczesnych godzin porannych :sorry2:
Szkoda, że nie zostałam zaproszona :dry:

Witaj Viki81!

alez oczywiscie ze zostalas zaproszona..tylko, jakby..pod drzwiami stalas:-D

witaj Viki na naszym "jestes tym co jesz " foum:-D

siemanitos matki, my od 20 minut na nogach, kawa pachnie..sniegiem posypalo, hmmm...

Kitka_86- kciuki zaciskam, poloz sie i lez do wizyty

rysia420- ja z synkiem w 34 tygodniu mialam torbe spakowana, teraz bede miala planowana cc ale tez kolo 34 tygodnia sie juz przygotuje bo nigdy nic nie wiadomo

viki81- witaj :)

a ja z Nielsiem w domku chorzy... zaaplikowalam sobie sinupret i mam nadzieje ze bardziej mnie nie rozlozy....

reklama
Do góry