reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

wiecie co wyczytałam? dziecko zużywa w swoim wczesnym życiu 6tysięcy pampersów o łącznej wadze 1,5tony!!!!!!!!! masakra jakaś!:szok:

i rozkłada się to z 1 dziecka ponad 500 lat!

do tego i koszt wyrzucony w kosz niemały:)

ja na pampki stawiam tylko na początek - potem lecę na wielo, tym bardziej,że i drugie dziecko w planach:)

reklama
niezle tych pampów wychodzi, a ciekawe ile ważą z zawartością :-D
My majówki jesteśmy najlepsze, teraz zauważyłam, że mamy najwięcej postów :) dogoniłyśmy luty, marzec, kwiecień :)

Majówka.2013 tak biorę żelazo w tabletkach 2x1, ale niestety nie wiele mi ono dawało, żelazlo wzrosło po miesiącu jedynie z 9,9 na 10,00, więc niewiele. Najlepiej wchłania się żelazo z żywności. Jeżeli chodzi o magnez to też łykam, tylko żelazo rano i wieczorem, a magnez np koło południa lub popołudniu. Odnośnie zaparć też tak słyszała, ale w moim przypadku na tym się tylko skończyło, ponieważ ja nie mam problemów i korzystam regularlnie z toalety.

Szok z tymi pamprersami!!

witam sie wieczorowo

tak szybko mi ten dzien zlecial ze nawet nie wiem kiedy... doczytalam Was :)

eklerkaa-dwójka w brzuchu to tak jak jedno tylko ze x2 :) a tak serio to kopniaki i stukanie i naciski z kazdej strony....czasami niezbyt to przyjemne

aniaczek-ja to nie wiem ile jeszcze ta moja skóra jest w stanie wytrzymac. Rozstepy dookola pępka jak sloneczko. No i martwie sie jak brzuch potem wroci do normy...a moze zostanie taki wiszący worek z przodu

zapo, fiołkowa- ja sie zastanawiam jak z 3 poradze....niesamodzielna 2 latka (choc juz duzo potrafi) i 2 maluchy, bedzie ciężko. Mam na szczescie tesciowa do pomocy, wiec we 2 damy rade mam nadzieje

zapo-mam nadzieje ze te wymioty mina szybciutko

noirel-wspolczuje

dziewczyny w czy pierzecie rzeczy z lumpka? ja właśnie dostałam siate rzeczy używanych ale troche poleżały w szafie, więc wrzuciłam je na rundkę z kapsułkami non bio ... Jak to jest z praniem dla noworodków? :>

sembo ja najpierw wszystkie w normalnym proszku a potem w dzieciowym, za każdym razem 2 x włączam płukanie

noirel ściskam mocno, bardzo mi przykro

majówka ja biorę regularnie 2xdziennie żelazo i narazie zaparć brak ( odpukać;-))

reklama
Hej kobitki, również dołączam się do życzeń. Spokojnych 2 miesięcy :)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 28
Do góry