reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maj 2013 :):)

Hej!
Witam sie z nad sniadania.Potem sie ogarne i tyle mnie na dzisiaj w domu widzieli ;-)
Multum spraw do zalatwienia ,zakupy,potem spotykam sie z kumpelami itd itp Postaram sie nadrobic wieczorem.Teoretycznie powinnam miec czas:-)
Mam nadzieje,ze tu wszystko dobrze:-D

Babeczki wszystkiego najlepszego w Dniu Naszego Swieta!!!!:-):-)

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuję za słowa wsparcia!!!
wczorajszy dzień był ciężki:-(moja suka mimo że to tylko pies miała wielu przyjaciół,żyła wśród nas prawie 15 lat,mimo że R. znał ją w sumie pół roku to też cały dzień skrycie popłakiwał.dziś pogoda pod mój nastrój,córka przyjedzie będziemy razem płakać.:-:)-(
wczoraj nie byłam w stanie pisać ale Was podczytywałam,ale w sumie nie wiele pamiętam,oprócz tatara z biedronki...dla mnie jest nie zjadliwy:szok: jest taki miałki,ja kupuje tylko w jednej budzie na bazarku,gdzie co sobota kolejka jak za komuny po ten tatar,taki staro praski klimat:-) i z pragi go na Ursus wiozę:szok: a znajomi już się dyskretnie pytają czy w tym roku na też będzie tatar...ze względu na mój stan...pewnie że będzie:-) to podstawa sobotniego jadłospisu:-)
wczoraj Mama nagotowała gołąbków w kapuście włoskiej,w sumie z gołąbków najbardziej uwielbiam kapustę,ale jestem szczęśliwa bo i na dziś jeszcze są:-)

dziś Dzień Kobiet,dzięki za życzenia i ja Wam też życzę wszystkiego dobrego :-)z rana dostałam moje ulubione czekoladki Lindorki:-)

Nanu gratuluję trzydziestki :) jeszcze 10 i bedziesz tuliła Matyldę :)

Ja powiedziałam dziś mojemu mężowi, że ja świętuje podwójny dzień kobiet, w końcu pod sercem też noszę małą kobietkę :) więc jest nas 2. Także ma chłopak nie lada wyzwanie :)
Dziś ma mnie odwiedzić koleżanka z miasta rodzinnego i chciała iść na jakieś zakupy więc modlę się, żeby przestało padać.
Poza tym rano miałam małe SPA, maseczka, golenie- z golenia na golenie coraz ciężej i gorzej mi to wychodzi. Obiadek jest wieć dziś mam labę :)

Heja,

Ja również życzę z ojazji DNIA KOBIET wszystkiego naj, spełnienia marzeń, spokojnych 2 miesięcy, łatwego porodu i szybkiego powrotu do formy!

Dziś mam wolne, bo czekam na rodziców, jadą już, mają opóźnienie półtoragodzinne bo Tir przed nimi stanął w poprzek drogi, a poza tym jest zamieć śnieżna. U mnie pochmurno, ale ani grama śniegu!

Od kilku dni pobolewa mnie gardło, aby się nic z tego nie rozkręciło. Dziś o 15 wizyta:szok:

Dzień dobry;
dziś mi nieco lepiej, ale nadal nie za fajnie.
Co mnie pokusiło na tego pomidora :no:

dziewczyny w czy pierzecie rzeczy z lumpka? ja właśnie dostałam siate rzeczy używanych ale troche poleżały w szafie, więc wrzuciłam je na rundkę z kapsułkami non bio ... Jak to jest z praniem dla noworodków? :>

Ja piorę, najpierw normalnie z naszymi ubraniami, a potem w dzieciowym płynie. I zdecydowanie prasuję!

reklama
dziewczyny w czy pierzecie rzeczy z lumpka? ja właśnie dostałam siate rzeczy używanych ale troche poleżały w szafie, więc wrzuciłam je na rundkę z kapsułkami non bio ... Jak to jest z praniem dla noworodków? :>

Ja zawsze piorę... po pierwsze - zapach mają paskudny, wściekła bym się nosząc takie coś. Po drugie - nie wiadomo jakimi chemikaliami to czyszczą, a skóra malucha jest naprawdę bardzo delikatna, więc lepiej wyprać.
No i wyprasować.

Ostatnio czytałam, żeby nie prasować pieluch tetrowych bo tracą chłonność :eek:

Do góry