reklama
sembonzakura
Fanka BB :)
położna mnie zapisała już na 31 maja na masaż ... ;/ nie wierzy we mnie. Dupa blada.
Noelle1986
u nas tez kikut pepowinowy jest.Alw obstawiam ze jutro go pozegnamy bo wisi juz .
mi sie spaccc.chce..jutro mam sto tysiecy spraw do zalatwienia...no i wszystko z mala pod pacha.Az strach sie bac.Juz sama jazda samochodem z maluchem w srosku mnie stresuje...
mi sie spaccc.chce..jutro mam sto tysiecy spraw do zalatwienia...no i wszystko z mala pod pacha.Az strach sie bac.Juz sama jazda samochodem z maluchem w srosku mnie stresuje...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja już o istnieniu pępka nie pamiętam. Po tygodniu od powrotu do domu było po sprawie.
Za chwilę GoT a moja córcia wrzeszczy jak opętana :-( szaleństwo po prostu
Za chwilę GoT a moja córcia wrzeszczy jak opętana :-( szaleństwo po prostu
Noelle1986
zapo ile odciagasz po wlozeniu baterii do laktatora??:-):-)
moja spi.Jupi!jupi!:-)
a.ja zaraz.pojde w jej slady..bo padam
sembonzakura
opiszcie mi doświadczone mamy skurcze krzyżowe, proszę 
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
zapo ile odciagasz po wlozeniu baterii do laktatora??:-):-)
Odciągałam po karmieniu i tak 30 mil z jednego wyciągnęła medela. Zobaczę jutro (mam nadzieję), bo dziś wypiłam aż 3 herbaty - nie miałam czasu na nic...
Sembo czyżby coś się szykowało?
witajcie,
nam pepek odpadł po tygodniu jeszcze w szpitalu, wiec z głowy.
dzis sprobowalam truskawki i czekam na relacje od małej, póki co cisza, moze uda sie i nie ominie mnie sezon truskawkowy.
a dzis tez padam czekam na mezowego to zajmie sie chwile Nadia a ja sie przygotuje do snu. jutro z rana idziemy na usg bioderek.
a propo przybierania na wadze dzis bylismy ja wazyc i położna powiedziala ze jesli do srody nie bedzie wazyla co najmniej tyle ile w dniu porodu to będą kazali mi dokarmiać sztucznym. Tydzien temu przy wyjsciu ze szpitala ważyła 2690 a dzis 2910 wiec chyba nie jest zle. Urodziła sie 3 kg.
nam pepek odpadł po tygodniu jeszcze w szpitalu, wiec z głowy.
dzis sprobowalam truskawki i czekam na relacje od małej, póki co cisza, moze uda sie i nie ominie mnie sezon truskawkowy.
a dzis tez padam czekam na mezowego to zajmie sie chwile Nadia a ja sie przygotuje do snu. jutro z rana idziemy na usg bioderek.
a propo przybierania na wadze dzis bylismy ja wazyc i położna powiedziala ze jesli do srody nie bedzie wazyla co najmniej tyle ile w dniu porodu to będą kazali mi dokarmiać sztucznym. Tydzien temu przy wyjsciu ze szpitala ważyła 2690 a dzis 2910 wiec chyba nie jest zle. Urodziła sie 3 kg.
Ostatnia edycja:
reklama
sembonzakura
Zapo na razie chciała bym się dowiedzieć jak rozróżnić je od bólu pleców, bo mnie plecy bolą codziennie i raz silniej raz słabiej, w razie czego wole się doedukować 
Podziel się: