wiolonczela42
Fanka BB :)
Sto lat, masz na imie Anna?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ide pakowac gary do zmywary.Mloda sprzedana sasiadom-tapla sie w sadzawce.Malizna dzisiaj przespala bez przerwy 3h!!! Pierwszy raz odkad skonczyla 3 dni.W szoku jestem
Oczywiscie bylam sprawdzac czy nic jej nie jest!
.
....U nas tez upaly juz troche mam ich dosc co ja sie poce to i dziecie mi steka bo spanie w upal ciezkie tylko w bodkach go klade i to nie pomaga
....

A zupa marchwiowa jest banalnie prosta.Marchewke kroje w plasterki i dusze w masle z cebulka i tymiankiem 10 minut,pozniej zalewam wywarem wyrzywnym i pol szklanki wycisnietego soku z pomaranczy.Gotuje az zmieknie,miksuje,doprawiam do smaku czym sie chce.Mozna dodac mleko kokosowe,smietanke(ja dalam jogurt).
Staram sie cieszyc kazda chwila bo ona tak szybko rosnie...a starsza to juz w ogole przeciez potrafi nas porzucic na caly dzien! Wczoraj byl basen-wymienialismy sie w wodzie i opieka nad Malizna.Spotkalam nauczyciela od plywania dzidziowego.Cwiczymy w wannie
Dzisiaj termometr pokazuje TYLKO 30°C! A jutro ma byc caly dzien deszcz i 25
Szczescie niejedno ma imie 
Zartuje
Z tego co pamietam-Marciosz przyjmowala na fb.