• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Maj 2015

reklama
Tak Römer. Jeden z najwyżej ocenianych, w testach ADAC.
Z tymi stelażami nie ma problemu, są oryginalne do kupienia, ale też uniwersalne. Wystarczy wymienić 2 plastikowe części które kosztują grosze :) więc dla nas żaden problem :)

Czarnulka ja mam Romera ale 9-18kg. Kosztował nowy prawie 1.5tys ale on ma wbudowaną baze isofix. Generalnie jestem bardzo zadowolona bo idzie dziecko lekko położyć jak zasnie w trasie. Lupine mieliśmy maxi cosi cabriofix ale bez isofix. Dalej ja mam więc tylko jeszcze jedna dokupimy

Jak to do 1,5 roku?? Jak ten romer wyglada bo to mi cos nie pasuje... Akurat foteliki to tez moj konik bo sie musialam dobrze doszkolic zeby miec argumenty do dyskusji z mezem, w jego rodzinie i w sumie w mojej maja w powazaniu jakosc fotelika qiec musialam sie postarac zeby miec dobre.

Dobra kłamie... nie 1,5 roku tylko 15 msc :D Mój błąd, ale sprawdziłam właśnie dokładnie :)

$_57.jpg

Załączniki

• $_57.jpg
    $_57.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 55
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry