No a jak lekarze liczą? Dodajesz 7 dni do dnia ostatniej miesiączki i odejmujesz 3 miesJa to możliwe, że u Ciebie termin byłby na 10 luty jak mi wychodzi na 2 luty według ostatniej miesiączki, która była 28.04. A według owulacji to na 6-7 luty![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No a jak lekarze liczą? Dodajesz 7 dni do dnia ostatniej miesiączki i odejmujesz 3 miesJa to możliwe, że u Ciebie termin byłby na 10 luty jak mi wychodzi na 2 luty według ostatniej miesiączki, która była 28.04. A według owulacji to na 6-7 luty![]()
A dobra, Ty miałaś w maju okres. I szybciej owu ode mnieBardziej chyba załapały by się te dziewczyny co testowały tak do połowy miesiąca myślę, może troszkę ponad, bo ja miałam okres 3 maja to już wychodzi termin lutowy![]()
Tak ja 3 maja, te owulki u mnie jakoś szybko sąA dobra, Ty miałaś w maju okres. I szybciej owu ode mniewięc termin z owu masz na bank zaraz na początku lutego
będziemy jak co razem na lutowych
![]()
Tego nie wiedziałamNo a jak lekarze liczą? Dodajesz 7 dni do dnia ostatniej miesiączki i odejmujesz 3 mies![]()
To by się później na prenatalnych czy usg wyrównało i pewnie termin by się przesunął, Tobie wychodzi 5 luty jak cośTego nie wiedziałamale dziwne bardzo, bo Ty miałam owulację szybciej ode mnie a ciążę miałabyś młodsza niż ją
![]()
Tak ja 3 ma
Aaa w ten sposóbTo by się później na prenatalnych czy usg wyrównało i pewnie termin by się przesunął, Tobie wychodzi 5 luty jak cośZobacz załącznik 1704464
Łoo Panie, przeca to konkretną kreskaSKISNEczy to jest rozowawy cień czy mnie poje*balo ? bo wiecie ja to widze zawsze jakis cien
facelle dawały wam fałszywki? Zobacz załącznik 1704409Zobacz załącznik 1704410
Niestety nic tam też nie widzęPrzesyłam test dla komisji, choć wynik jednoznaczny![]()
pojawila sie dosc szybko i byla rozowa takze mam nadziejeŁoo Panie, przeca to konkretną kreska
Mnie facalle się właśnie słabo wybarwialy, nie byłam z nich zadowolona. Więc tym bardziej tutaj wow
Dobrze kojarzę, że Ty też jesteś po kwietniowym biochemie ?