reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
@niezapominajka876 - czy mogłabym prosić jednak o przepisanie na 18ego? Bo serio teraz w 8dc mam peak 😆🙈 .
U mnie chyba też będzie szybciej niż zazwyczaj.wczoraj wieczorem już czułam lewy jajnik ale dzisiaj z rana to była masakra.wiec zapobiegawczo działaliśmy wczoraj i dziś, bo mam lekkie obawy że na jutrzejszej wizycie okaże się że jestem już po 🫣 a dzisiaj dopiero 10dc

Z mężem ciągle odwlekaliśmy starania o 2 dziecko. Kto by pomyślał że przełamaniem będzie fałszywy wynik testu 3 tygodnie temu 😅 Pink z rossmana z nas zażartował (nie wierzyłam że mogą testy wychodzić fałszywie dodatnie) to uznaliśmy że to chyba jednak czas. Nie ma co odwlekać, przecież i tak nie ma pewności za ile nam się uda. Pierwsza ciąża za 3cim cyklem po anty wiec zapisuję się 🫡 Działamy.

reklama
Do góry