reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Dzięki 😊 Mnie daje nadzieję myśl, że wczoraj i w ogóle kiedykolwiek jak robiłam te pinki płytkowe to bez ciąży nie wyszło na nich kompletnie nic, no może kiedyś po czasie się kreska odbarwiła, ale to po kilku godzinach. A dzisiaj wyszła do 5 minut. No ale tak czy siak jeszcze się nie nastawiam, bo to taki cień cienia 😅
Trzymam kciuki, żeby to było to!

reklama
Trzymam kciuki za implantację!

@Usagitsukino nic ci narazie nie wpisuje, czekamy cierpliwie na 2 kreski 😍

@dominikana26 jak się czujesz kochana?

Jesteś wpisana na jutro! Może owulacja się przesunęła? Seksy były regularne? 😃😃
Wiem wiem ale oczywiscie mnie kusiło żeby zrobić szybciej 🤦 zrobię jutro i potem zrobię we wtorek i jak będzie trzeba to zrobię jeszcze jeden albo pójdę na betę !
Póki nie ma 🐵 jest nadzieja ✊🏻
Tak były regularne 🤣

reklama
Do góry