reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Widać widać duszka 😀 ja dość dobrze widzę te duszki wszystkie 😁 oby to było to 🤞🍀

Ja zakupiłam wczoraj 13 testów ciążowych na allegro pink super czule płytkowe, właśnie te same, bo najlepsze są, za sztukę 3,32.
I testy owulacyjne za 33 zł 25 sztuk z domowe laboratorium.
Także jestem przygotowana na maj 😄💪
Heh, oby :D Ja też właśnie tak tanio te testy kupiłam, ale trochę mniej sztuk, bo dobrałam jakieś plastry itp 😅

Zrobiłam jeszcze teraz test, ale ja nie umiem wytrzymać długo bez picia i sikania, więc nie był to jakoś bardzo stężony mocz 🤣 W każdym razie wyszedł taki sam duszek jak rano, czyli tak czy siak muszę czekać do jutra. Na zdjęciu na górze test z rana, na dole sprzed momentu. Zobacz załącznik 1701221
Na tych zdjęciach niestety nic nie widzę :( trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie ❣️

Ja takie pierwsze objawy ciazy tez wlasnie miałam, taka jakby infekcja, nawet sobie sok z żurawiny kupiłam bo wlasnie myslalam ze to w ta stronę pójdzie. Gdzies czytałam ze wlasnie często to taki nieswoisty pierwszy objaw..wyglada na to ze sie potwierdza powoli tez u Ciebie💚
Kurczę, ciekawe to! W sumie w ciąży z synem dość często miałam takie infekcje, a nawet jak nic w posiewie nie wychodziło, to i tak miałam taki dyskomfort i swędzenie

A może idz na betę?
Dla mnie te testy są negatywne, ale jeśli widzisz tam coś to najlepiej żeby w labie sprawdzić.
Nie no, ja na zdjęciach na telefonie też nic nie widzę 🤣 Ale z ciekawości weszłam z komputera i tam już wg mnie cień widać. Na żywo jest na pewno, bo mam porównanie testu z wczoraj, który jest kompletnie biały. Normalnie bym takich zdjęć nie wrzucała, ale wiem, że tutaj też są takie wariatki jak ja, które lubią szukać cieni 🤣 A na betę pójdę jak już będą kreski bez wątpliwości, żeby mniej więcej określić, kiedy będzie beta ok 1000, bo muszę iść po zastrzyki w miarę możliwości od razu, jak się pojawi pęcherzyk. Testy sobie robię dla frajdy 😅

Nie no, ja na zdjęciach na telefonie też nic nie widzę 🤣 Ale z ciekawości weszłam z komputera i tam już wg mnie cień widać. Na żywo jest na pewno, bo mam porównanie testu z wczoraj, który jest kompletnie biały. Normalnie bym takich zdjęć nie wrzucała, ale wiem, że tutaj też są takie wariatki jak ja, które lubią szukać cieni 🤣 A na betę pójdę jak już będą kreski bez wątpliwości, żeby mniej więcej określić, kiedy będzie beta ok 1000, bo muszę iść po zastrzyki w miarę możliwości od razu, jak się pojawi pęcherzyk. Testy sobie robię dla frajdy 😅
No ja widzę 😉
Aczkolwiek jutro już powinno być widać bardziej.

To ja w tym cyklu zużywam dużo testów owulacyjnych. Bo chce z ciekawości popatrzeć jak poziom będzie spadać itp, typowo dla siebie dla wiedzy. Wiem też, że często dziewczyny patrzą na owulaki przy staraniach bo poziom odbija jeśli się uda zajść w ciążę. I tak tak wiem, że owulacyjnymi nie sprawdza się ciąży, robię to z czystej ciekawości 😁

Nie no, rozumiem bo kiedyś też miałam taką fazę. Z tą różnicą, że ja korzystałam z Pinków, które w końcu zaczęły mi dawać duchy, gdzie nie powinny i miałam już dość. 🙈

Na ten cykl będę testować Facelle, bo w sumie nigdy nie korzystałam z nich, a akurat będąc ostatnio w Rossmanie po inne rzeczy się skusiłam. 😀
Ale to jeszcze dłuuuugo do terminu maupy.

reklama
Mi w zeszłym cyklu te testy narobiły trochę nadziei i się na nie obraziłam 😂 w tym zostaje przy tych z easyhome

Do góry