Angiee
Fanka BB :)
Suplementujecie się jakoś? Mąż coś bierze?Pik był w 12dc
Ostatnio coś krótsze mam.. zazwyczaj 29-31
Ostatnie miesiące co ok. 27![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Suplementujecie się jakoś? Mąż coś bierze?Pik był w 12dc
Ostatnio coś krótsze mam.. zazwyczaj 29-31
Ostatnie miesiące co ok. 27![]()
Heh, obyWidać widać duszkaja dość dobrze widzę te duszki wszystkie
oby to było to
Ja zakupiłam wczoraj 13 testów ciążowych na allegro pink super czule płytkowe, właśnie te same, bo najlepsze są, za sztukę 3,32.
I testy owulacyjne za 33 zł 25 sztuk z domowe laboratorium.
Także jestem przygotowana na maj![]()
Na tych zdjęciach niestety nic nie widzęZrobiłam jeszcze teraz test, ale ja nie umiem wytrzymać długo bez picia i sikania, więc nie był to jakoś bardzo stężony moczW każdym razie wyszedł taki sam duszek jak rano, czyli tak czy siak muszę czekać do jutra. Na zdjęciu na górze test z rana, na dole sprzed momentu. Zobacz załącznik 1701221
Kurczę, ciekawe to! W sumie w ciąży z synem dość często miałam takie infekcje, a nawet jak nic w posiewie nie wychodziło, to i tak miałam taki dyskomfort i swędzenieJa takie pierwsze objawy ciazy tez wlasnie miałam, taka jakby infekcja, nawet sobie sok z żurawiny kupiłam bo wlasnie myslalam ze to w ta stronę pójdzie. Gdzies czytałam ze wlasnie często to taki nieswoisty pierwszy objaw..wyglada na to ze sie potwierdza powoli tez u Ciebie![]()
Tak, od jesieni tamtego rokuSuplementujecie się jakoś? Mąż coś bierze?
Nie no, ja na zdjęciach na telefonie też nic nie widzęA może idz na betę?
Dla mnie te testy są negatywne, ale jeśli widzisz tam coś to najlepiej żeby w labie sprawdzić.
No ja widzęNie no, ja na zdjęciach na telefonie też nic nie widzęAle z ciekawości weszłam z komputera i tam już wg mnie cień widać. Na żywo jest na pewno, bo mam porównanie testu z wczoraj, który jest kompletnie biały. Normalnie bym takich zdjęć nie wrzucała, ale wiem, że tutaj też są takie wariatki jak ja, które lubią szukać cieni
A na betę pójdę jak już będą kreski bez wątpliwości, żeby mniej więcej określić, kiedy będzie beta ok 1000, bo muszę iść po zastrzyki w miarę możliwości od razu, jak się pojawi pęcherzyk. Testy sobie robię dla frajdy
![]()
Nie no, ja na zdjęciach na telefonie też nic nie widzęAle z ciekawości weszłam z komputera i tam już wg mnie cień widać. Na żywo jest na pewno, bo mam porównanie testu z wczoraj, który jest kompletnie biały. Normalnie bym takich zdjęć nie wrzucała, ale wiem, że tutaj też są takie wariatki jak ja, które lubią szukać cieni
A na betę pójdę jak już będą kreski bez wątpliwości, żeby mniej więcej określić, kiedy będzie beta ok 1000, bo muszę iść po zastrzyki w miarę możliwości od razu, jak się pojawi pęcherzyk. Testy sobie robię dla frajdy
![]()
Mi w zeszłym cyklu te testy narobiły trochę nadziei i się na nie obraziłamNie no, ja na zdjęciach na telefonie też nic nie widzęAle z ciekawości weszłam z komputera i tam już wg mnie cień widać. Na żywo jest na pewno, bo mam porównanie testu z wczoraj, który jest kompletnie biały. Normalnie bym takich zdjęć nie wrzucała, ale wiem, że tutaj też są takie wariatki jak ja, które lubią szukać cieni
![]()