kami1094
Zaciekawiona BB
W pierwszej ciąży jako zielona w temacie poszłam najpierw na pierwszą wizytę do lekarza na NFZ, to było tydzień po dacie spodziewanej miesiączki, na USG było widać dwa pęcherzyki. Wtedy lekarka skierowała mnie od razu na łyżeczkowanie, zero empatii, dostałam histerii i wyszłam. Zdecydowałam się pójść prywatnie to skonsultować - dwa dni później był tylko jeden pęcherzyk, ale beta miała już tendencję spadkową, chociaż bardzo wysokie wartości. Cholera tak naprawdę wie ile tych pęcherzyków było początkowo, nie wiem czy faktycznie tak jest ale podobno zaraz po odstawieniu tabletek często zdarzają się mnogie owulacje. Tak czy siak od początku ciąża miała słabe szanse na powodzenie… ale dla porównania wtedy moja beta 16dpo wynosiła 1870, no a dziś tak jak pisałam 17dpo 13,70. Mam nadzieję, że to dwa niezwiązane ze sobą niepowodzenia. Zobaczymy co powie w środęTutaj na forum są dowody na to, że Biochem i poronienie oznaczają brak dziecka. U Ciebie coś się dzieje, dochodzi do zapłodnienie, tylko ten zarodek nie trzyma się w macicy i moim zdaniem warto zacząć działać i badać dlaczego tak jest.