reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Okej super dzięki za wymienienie, jeszcze pytanie czy to właśnie dopiero miałaś przepisane podczas zakładania karty ciąży czy wcześniej, bo się właśnie zastanawiam czy jak pójdę w 5 + x na potwierdzenie to czy już dostanę, wtedy pewnie część badań mogłabym zrobić na pakiet.
Pewnie przy zakładaniu karty - tzn na pierwszej wizycie Cię zbada i potwierdzi ciążę i na kolejną wizytę będziecie zakładać kartę ciąży to da Ci liste badań do zrobienia i będzie uzupełniać przy założeniu karty - bynajmniej ja tak miałam sądząc po datach:) możesz je sobie zrobić na jednej wizycie w labie,na czczo nawet kilka dni/tygodni przed wizytą:) mi pobrali chyba 4 fiolki i z nich te wszystkie badania zrobili i próbka moczu o i dzień przed nie jedz słodyczy na noc 😅 bo cukier skoczy w wynikach

reklama
Jeszcze wczoraj mnie mąż zdenerwował słuchajcie, wczuł się w robienie mi wykładu na temat robienia testów ciążowych. 🙂 Że się śpieszę i potem X razy muszę powtarzać. 🙂
I żeby nie było - nie jestem nawet obecnie blisko testowania, tak przy wieszaniu prania postanowił mi dać poradę. Ale no jednak, skutecznie odechciało mi się ewentualnej rozmowy w tym cyklu na temat wyników testu, nie ukrywam.

Skończyło się to lekkim poprztykaniem bo dla mnie to uwaga z d...y.
Tulę Cię, mój też uważa, że popadam w paranoję. Mimo, że po poniedziałkowej becie wiedziałam co jest i ryczałam, to wiem, że się łudził, że „jak zawsze” przesadzam i że na pewno coś ruszy. 🥲 Oni nie chcą dla nas źle, ale chłopy w porównaniu do nas są upośledzone emocjonalnie 😆

Do góry