kami1094
Fanka BB :)
Jak widać potrzeba tylko chwili, żeby się w dupach poprzewracałoTroche takie, jak za przeproszeniem, gola dupa w pysk. Skoro mamy sa grudniowe to przeciez same jeszcze niedawno nie byly w ciazy...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak widać potrzeba tylko chwili, żeby się w dupach poprzewracałoTroche takie, jak za przeproszeniem, gola dupa w pysk. Skoro mamy sa grudniowe to przeciez same jeszcze niedawno nie byly w ciazy...
A czyli Ty tez tępa... Bo sie zastanawialam czy jestem tepa i nie rozumiem takich akcjiRozumiem to trochę z drugiej strony, jak tutaj ktoś wpadnie niezapisany z pozytywem na dzień dobry to trochę kwas...
Ale co ciężarnym za różnica kto pisze, jak jeszcze daje tylko tyle co poradę.
Za tępa jestem na takie niuanse społeczne.![]()
Przeczytałam, poziom zachowania niektórych na poziomie gimnazjumWiecie no z jednej strony są jakieś zasady,których powinno się pilnować a z drugiej strony,gdy ktoś chce pomóc to po co taka jazda - nie jesteśmy w szkole - to tylko zwykłe forum, darmowe forum![]()
Bylam tam... Czy ja dobrze widze, ze to pisze osoba, ktora naprawde na dniach opuscila watek kreskowy?Jak widać potrzeba tylko chwili, żeby się w dupach poprzewracałojak to się mówi nie pamięta wół jak cielęciem był
![]()
Tak, przecież niektóre dziewczyny były na kreskach jeszcze w zeszłym miesiącuWiecie, nie oczekuje ze swiat przestanie sie krecic i wokol mnie nie bedzie nikt zachodzil w ciaze czy rodzil dzieci. Ale jak by ktos mi napisal, ze idz stad bo nie jestes w ciazy to bym sie srogo wkurwila. Bo domyslam sie, ze to pisza osoby, ktore same jeszcze niedawno byly po drugiej stronie barykady.
Tylko nic nie pisz bo nie jestes w ciazy!Narobiłyście mi smaka na dramy, poczytam razem z![]()
![]()
A Ty mi narobiłaś smaka na popcornNarobiłyście mi smaka na dramy, poczytam razem z![]()
![]()
Taaaak! Masz rację! WyśledziłamBylam tam... Czy ja dobrze widze, ze to pisze osoba, ktora naprawde na dniach opuscila watek kreskowy?