kami1094
Fanka BB :)
Ale przypięty?Tak dla rozrywki- pojechałam rowerem na zakupy, blisko mam dosłownie po drugiej stronie ulicy market. Tak się zakręciłam w swoich rozmyślaniach ze wróciłam z zakupami... ale piechotą. Zostawiłam rower pod sklepem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale przypięty?Tak dla rozrywki- pojechałam rowerem na zakupy, blisko mam dosłownie po drugiej stronie ulicy market. Tak się zakręciłam w swoich rozmyślaniach ze wróciłam z zakupami... ale piechotą. Zostawiłam rower pod sklepem![]()
U mnie też poprzedni cykl bezowulacyjny a progesteron po 6 dniach był 16.20aplikacja pokazuje mi na 23 maja.no ale nie wiem kiedy dokładnie była ta owulacja.obstawiam że dziś właśnie jest 7dpo bo pasowałoby to do szczytu progesteronu bo dopiero od rana mocno czuję piersi.
A wynik całkiem ładny patrząc na to że lekarz mówił że będzie cykl bezowulacyjny![]()
Kurde tak patrzę na wykres ,że faktycznie idzie ten pik przegapić@Lunaa09 zrobiłam owulka i wyszła słaba kreska. Jestem dwa dni po piku. Wstawiłam też go teraz w premom i wygląda to tak.
Można przegapić, to fakt, ale u mnie akurat stopniowo wartości się podnoszą. Nie ma tak, że z 0.30 nagle mam pik, tylko idzie powoli 0.40, 0.45, 0.50 itd.Kurde tak patrzę na wykres ,że faktycznie idzie ten pik przegapić![]()
Przypięty a przypomniałam sobie bo mijałam dziewczynę z gołą szyją. Ale zaraz, ja też mam gołą a miałam szalik. Gdzie ja mam szalik? Zostawiłam na rowerze... wyobraźcie sobie moja minę jął zadałam sobie pytanie niosąc torby- a gdzie ja zgubiłam rower?!Ale przypięty?![]()
Ja też oglądamJezus Maria, oglądam Eurowizję, czy to już starość?![]()
Ja po biochemie w marcu miałam lżejszy okres niż zazwyczaj i krótszy o jeden dzień. Natomiast w kwietniu po biochemie miałam mega obfity okres z ogromnymi skrzepami.Skoro już poruszamy tu taki temat to ja myślałam, że będę jakoś okropnie krwawić po tym wszystkim, ale powiedziałabym, że jest całkiem okej. Nie wiem, jakieś miałam wyobrażenia niewiadomo czego