Patii26
Fanka BB :)
Już przeczytałam, że "usunięty "Nie pamiętam kto miał zakładać czerwcowe kreski, ale ktoś wam się chyba wepchnął w kolejkę![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już przeczytałam, że "usunięty "Nie pamiętam kto miał zakładać czerwcowe kreski, ale ktoś wam się chyba wepchnął w kolejkę![]()
![]()
U mnie też w kwietniu była pozna implantacja, bo dopiero w dniu spodziewanej miesiączki czyli 14dpo zobaczyłam pierwszy pozytywny test, cień i faktycznie się nie udało.No i tak też się właśnie stało![]()
W takim razie będziesz na ławeczce by tu z nami pisać i nam towarzyszyćJa to chyba już nie będę na czerwcowych/lipcowych bo mąż mój na wyjeździe będzie.
Oczywiście, bzykać będęale nie wiem czy jest sens nakręcać się na testowanie wtedy bo jest duża szansa, że ominiemy peak i tak.
Tak mi przykroU mnie beta spadla czyli znowu biochemiczna... ;(
Jakiś mikro duszek tam jest, ale nie wiem czy to nie testowa czasem.Mialam Wam pisac wczoraj, ze moze i wklad na siuski do dupy w tych testach, ktore mam ale przynajmniej nie daja chujocieni a dzisiaj hmm
Nie wiem czy to bedzie widac. No i teraz pytanie czy jechac sprawdzic czy dac sobie spokoj.
Ja bym poczekała i zrobiła test jutro rano. Jak będzie ciemniejsza to wtedy na betę.Zerowa. Ale tez test snieznobialy.
cdlA co to za lab? Ja miałam w zeszłym miesiącu w przychodni robione w synevo i mogłam się zalogować dopiero jak dodali wyniki
Moim zdaniem strasznie się te testy wybarwiają. Ta kreska testowa jest tylko w pierwszej połowie mocno zabatwiona a w drugiej blada i ciężko ocenić czy pik czy nie. Według mnie to na tym teście wgl piku nie ma. Już prędzej pik oceniłabym ten drugi od dołu. Ale też nie do końca.U mnie aplikacja oznaczyła test z wczorajszego wieczora jako pik, robiłam teraz i jest już jaśniejszy względem tego z samego rana. Tak polecałam te testy, a zaczynam powątpiewać czy się faktycznie tak zarąbiście wybarwiają.Ale fakt faktem, że przy piku ta druga kreska zawsze pojawiała mi się od razu a nie po kilku minutach, a tak wczoraj i dziś rano było, więc mam nadzieję, że wszystko jest pod kontrolą. Jutro pójdę na usg potwierdzić. Oczywiście już mam stres i schizuję, że coś zle zgrałam czasowo, mimo że seks był w niedzielę, wczoraj i dzisiaj też będzie.
![]()
Tylko znów po co tak wcześnie bety robić, jak można poczekać do pierwszego pozytywnego testu, ewentualnie powtórzyć test na drugi dzień czy ciemniejszy i potem iść na betę. Bo robić 4-5 razy betę to też dodatku koszt. Ja bym nie wydała w ciągu dwóch dni 80-90 zł na betę, mimo, że test negatywnyMamaR miała tak właśnie, beta ujemną a na drugi dzień kreska na teście i beta 6...
A jakie masz dolegliwości ?A ja zamiast cieszyc sie ze zaraz testowanie to mam problemy gastryczne, zamiast na progu to bylam na probach watrobowych i trzustkowychtrzymajcie kciuki oby wyszły dobrze bo bede sie mogla pozegnac ze staraniami na pare miesiecy..
![]()