93kora
Fanka BB :)
No ale w sumie nie musiała czekać. Nie założyła kresek tylko wątek MamusiowyKobity są prędkie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale w sumie nie musiała czekać. Nie założyła kresek tylko wątek MamusiowyKobity są prędkie![]()
No jest taka opcja jak ma termin na początek i bada betę w 10dpoLutówki się otworzyły, a u nas jeszcze czerwcowego wątku nie ma.![]()
No ale w sumie nie musiała czekać. Nie założyła kresek tylko wątek Mamusiowy![]()
w sumie to ja tez z terminem na 02.02No jest taka opcja jak ma termin na początek i bada betę w 10dpo![]()
Jesteśmy pojebane dziewczyny.No jest taka opcja jak ma termin na początek i bada betę w 10dpo![]()
Pamiętaj,że miejsce u nas też znajdzieszw sumie to ja tez z terminem na 02.02![]()
Dlatego ja też jeszcze czekam, bo dopiero 10-11dpo, bardziej 10dpo a w marcu i kwietniu też nie miałam nic wtedy.Poczekaj na kreski...mówię Ci po sobie, ja też widziałam duszki, jak ma coś być, to jutro powinna być kreska widoczna.
patrzac na ostatni porod to jak wytrzymam do stycznia to bedzie cud i mam nadzieje ze sie wydarzyPamiętaj,że miejsce u nas też znajdziesz![]()