reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

No moje testy że wczoraj też nie mają żadnych cieni i właśnie nigdy nie miały też fejkieucj cieni po czasie 😅 dopiero dzisiejszy test z rana jak przyszłam z pracy to zobaczyłam, że na nim jest jakiś ledwo widoczny duszek, a ten z popołudnia po 3h właśnie taki cień jak na zdjęciu 😅 ale wczesniej miały biel 😁

Edit: I nie, żebym się nakręcała, ale podoba mi się to eksperymentowanie i obserwowanie testów, jak funkcjonują w różnym etapie cyklu 😁
Może zostaniemy testerkami testów ciążowych 😂

reklama
Ja tak samo, już nie będę robiła wczesniej niż 11 dpo i już mężowi powiedziałam, żeby mnie pilnował następnym razem z kupnem testów 😃
Dlatego ja kupiłam 14 testów na allegro za 46 zł, gdzie z apteki miałabym z tego tylko 4-5 testów 😁 a, że ja uwielbiam sikać na testy i wyłapywać duszki, cienie, kreski to fajnie jak mam ich więcej 😅 beta nie sprawia mi przyjemności, tylko mnie w **** stresuje, bo jak wynik ujemny to już czarno na białym a w testach mogę mieć trochę adrenalinki 🤣🙈🫣

Dlatego ja kupiłam 14 testów na allegro za 46 zł, gdzie z apteki miałabym z tego tylko 4-5 testów 😁 a, że ja uwielbiam sikać na testy i wyłapywać duszki, cienie, kreski to fajnie jak mam ich więcej 😅 beta nie sprawia mi przyjemności, tylko mnie w **** stresuje, bo jak wynik ujemny to już czarno na białym a w testach mogę mieć trochę adrenalinki 🤣🙈🫣
Coś w tym jest, też od kilku cykli czekam niecierpliwie kiedy można zacząć sikać. Ale potem jest rollercoaster uczuć 🤯

Hahaha 😆 widzę lubisz się zadręczać 😁
Ja za to jak zobaczyłam cene owulakow, to stwierdzam że chyba odpuszczę 😁 toć to beta i prożek w alabie 😶

U mnie chyba cos sie rozkreca, pojawilo sie krwawienie takie jakie mam zazwyczaj podczas miesiaczki. No i przy tym pojawia sie odwieczne pytanie, 1 dc licze od dzis czy od jutra? Tego jest tyle co kot naplakal. Mysle, ze punkt kulminacyjny bedzie jutro.

Ja liczę od momentu, gdy widzę już serio krew miesiączkową.
Nie jakieś tam różowe, brązowe uprawy czy inne kawy z mlekiem, tylko od momentu tej krwi faktycznej.

reklama
Hahaha 😆 widzę lubisz się zadręczać 😁
Ja za to jak zobaczyłam cene owulakow, to stwierdzam że chyba odpuszczę 😁 toć to beta i prożek w alabie 😶
No co Ty ! Owulaki są tanie, 25 sztuk za 33 zł na allegro z domowe laboratorium 😁
Ja w tym cyklu pobiłam rekord robienia testów owu 🫣 ale to tylko dzięki temu, że cholera późno miałam pik bo dopiero w 18dc. A zaczęłam od 9dc 🤭 i zrobiłam łącznie 30 testów 🙈

Do góry