Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No niby to prawda, że dziewczynki są wolniejsze ale silniejsze , a chłopcy szybsi ale słabsi...więc na dziewczynkę seks 2 dni przed owu hahah, ale to wiecie, tak z przymrożeniem okaChciałabym córkę urodzić w lutym. Ale moze być i syn, nawet w marcu. Kurde, czemu by nie.... A para? Hahah... Ale przez moją historię przy bliźniakach zejdę na zawał zanim urodzę. Jedno malutkie zdrowe dziecko poproszę. ;p ciekawa jestem ile jest prawdy w ,,metodach na płeć dziecka".
O kurde, to troszkę dziecko się pospieszyło. Mam nadzieję, że obie doczekamy się w następnym roku dzieciątka po absolutnie dluuuuugiej i nuuuudnej ciazy.Oj moje marzenie tez „jedno malutke zdrowe dziecko” i tez zawsze marzylam o corce.. ale teraz to mi wszystko jedno wazne zeby bylo zdrowe i przyszlo na swiat w terminie..
W 1 ciazy miałam miec pazdziernikowego a dostalam LipcowegoTakze jak wszystko bedzie dobrze, to tez bedzie zycie na wiecznym „zawale”. Trzymam kciuki za ciebie
![]()
Też to gdzieś czytałam;o hahhaa...No niby to prawda, że dziewczynki są wolniejsze ale silniejsze , a chłopcy szybsi ale słabsi...więc na dziewczynkę seks 2 dni przed owu hahah, ale to wiecie, tak z przymrożeniem oka![]()
To ja chyba muszę się z waszymi chłopami skumplować, mój narzeka że ma dość.To ja współczuję, bo mi by się nie chciało co 2 a nawet co 3 dni![]()
moja szwagierka robila tym sposobem i maja dziewczynkeNo niby to prawda, że dziewczynki są wolniejsze ale silniejsze , a chłopcy szybsi ale słabsi...więc na dziewczynkę seks 2 dni przed owu hahah, ale to wiecie, tak z przymrożeniem oka![]()
Mistrzyni!Przepis na córkę! Uwaga!