sugarcane
Moderator
Ja zrobiłam wlasnie tylko 2 przyrosty, na resztę tez zabralko mi odwagi..No tak, ja w sumie zrobiłam ten jeden przyrost, przyjęłam i czekałam na wizytę, chyba bardziej bym się właśnie denerwowała w oczekiwaniu na badania
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zrobiłam wlasnie tylko 2 przyrosty, na resztę tez zabralko mi odwagi..No tak, ja w sumie zrobiłam ten jeden przyrost, przyjęłam i czekałam na wizytę, chyba bardziej bym się właśnie denerwowała w oczekiwaniu na badania
dziękujęDziewczyny
Ponieważ zbliża się koniec maja i będę się z Wami żegnać, chciałabym podziękować za wsparcie na tej grupie, za dobry humor, który towarzyszył, za te smutne i dobre chwile.
Na pewno będę Was podczytywać, bo jest to bardzo uzależniające. Trzymam kciuki za wszystkie z Was, a najbardziej za @callina, z którą sikalysmy w jednych czasie
wierzę,że z czerwcowek wyjdą same serduszka
![]()
Ja 11 dpo miałam 19, więc to chyba normalne na samym początku jak beta startuje. Przyrost prawdę powie, trzymam kciuki!No sama nie wiem co o tym myśleć. Trochę mało 6,70 - co sądzicie? 9dpoZobacz załącznik 1705536
Wylicz homa, wrzuc w kalkulator. Ale niestety IO chybaDodam, ze nigdy nie mialam glukozy na czczo wyzej niz 90. W ciazy cukrzycy ciazowej brak. Wiec zapytam… Co teraz?
piękna kreskaJako naczelny pojebus kreskowej ekipy postanowiłam kontrolnie nasikać raz jeszcze z popołudniowego. Wydaje mi się, że ładniejsza niż rano. Choć wiem, że nadal to nie gwarantuje sukcesu
Zobacz załącznik 1705609
Jest dużo wyraźniejszaJako naczelny pojebus kreskowej ekipy postanowiłam kontrolnie nasikać raz jeszcze z popołudniowego. Wydaje mi się, że ładniejsza niż rano. Choć wiem, że nadal to nie gwarantuje sukcesu
Zobacz załącznik 1705609
Tak, kalkulator tak pokazuje.Wylicz homa, wrzuc w kalkulator. Ale niestety IO chyba
Oczywiście, że wyraźniejsza, betka rośnieJako naczelny pojebus kreskowej ekipy postanowiłam kontrolnie nasikać raz jeszcze z popołudniowego. Wydaje mi się, że ładniejsza niż rano. Choć wiem, że nadal to nie gwarantuje sukcesu
Zobacz załącznik 1705609