reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Jajeczko daj znać jutro jaka beta.
Biorę tylko kwas foliowy, w I ciąży mój gin włączył mi witaminy w połowie ciąży, zobaczymy jak teraz. Narazie jeszcze można korzystać z warzyw i owoców.
ufff moja dzielna dziewczyna dała sobie świetnie radę :tak: jutro zaprowadza już córcię tata rano więc zobaczymy jak jutro będzie, ale jest nadzieja .

Hej:tak:
Jagoda tez mam jutro wizyte:tak:dzis robiłam 2 raz bete i jutro wynik:tak:Bola mnie piersi ale nie tak mocno jak w 1 ciąży, ale za to krzyz daje mocno o sobie znac a zwłaszcza jak cos zaczynam robic albo nosic:-(
Asia dzieci szybko się klimatyzuja:tak:moja po 2 dniach zaczela plakac ale po 2 tyg jej przeszlo:tak:teraz uwielbia swoje przedszkole:tak:

Witam majowe mamy :)
Według @ termin na 04.05 :) wizyta u lekarza w poniedziałek, mam nadzieję,że wszystko będzie w porządku bo pobolewa mnie brzuch i kręgosłup :( Wy też tak macie?
Pozdrawiam :-)

Hej
Moja beta 66,50 wychodzi 3 tydzień ciąży :-D nie wiem czy powtarzać za 2 dni czy jednak iść już do lekarza chociaż też mi się wydaję że z wizytą powinnam poczekać minimum tydzień to bardzo wczesna ciąża.
Od czasu kiedy zobaczyłam dwie kreski nie ogarniam się :rolleyes2:
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom :-)

Zrob bete po 48h bo przyrost jest bardzo wazny.z wizyta choc to trudne spokojnie mozesz poczekac bo lekarz nic nie zobaczy i poprosi zebys przyszla za min 2 tyg. Wystarczy jak pojdziesz ok 6-7 tyg ciąży :-) chyba ze zaczniesz plamic lub zle sie czuc to idz od razu

Agata jak nie musisz to nie idz teraz tylko później troszke - ja musze isc bo w czw mam przyjmować dostawe w pr i pow, ze bez papierka ani rusz a dwa, ze poprzednia ciaze miałam zagrozona prawie od początku, na podtrzymaniu, lezenie, szpital, leki, szpital i teraz trochę mi zajelo zdecydowanie się na kolejne i się bardzo boje...

Witam serdecznie :)
Jestem tu nowa. Dziś mam dzień w którym powinna rozpocząć mi sie @, ale ze względu na to, ze mialam w weekend wesele siostry to zrobiłam w sobote test zeby sprawdzic czy moge sie cos ew.napic (w 26dc) i wyszla blada kreska. Od soboty do dzis codziennie rano robie test i coraz wyraźniejsze kreski się pokazują więc mam nadzieję, ze cos pozytywnego to oznacza :) wczoraj zrobiłam bete, ale wynik ma byc dopiero po 3-4 dniach, więc czekam na potwierdzenie.

Życzę wszystkim tu obecnym przyszłym mamusiom spokojnych 9 msc :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry