reklama

Majowe Mamy 2016

Ja tez sie właśnie do pracy szykuje :) aktualnie susze włosy.

Asiu kwestia zaklimatyzowania. Pewnie chwile to potrwa ale na pewno sie corcia przyzwyczai do przedszkola :)

Ja myślalam zeby do gina sie zapisac za jakies 2 tyg. jesli oczywiście beta sie potwierdzi :)

Asia nie wiem czemu tak długo musze czekac, bardzo sie niecierpliwie.. pielęgniarka mi powiedziala, ze trzeba czekac 3-4 dni, ale jak zobaczyla moją zaszokowana mine to pow.ze moge dzisiaj przedzwonic, moze juz wynik będzie.

Bardzo przyjemnie zobaczyc na teście wyraźne dwie krechy :)

reklama
Hej :) ja miałam dzisiaj pierwsze mdłości...
Teraz jadę zarejestrować syna do lekarza, od kilku dni ma krostki na buzi, nie wiem czy km alergia jakaś czy co.. wolę sprawdzić :)

Kciuki za wizytujace dzisiaj!
Miłego dnia dziewczynki!

Zawsze lepiej sprawdzić :) oby to nic poważnego.

Kachaa kciuki za Twoją wizytę! Czekamy z niecierpliwoscia na relacje :)

Również miłego dnia życzę :*

Ostatnia edycja:
Hej Kobiety:tak:
Nie mam ochoty na sniadanie:no:2 lyki kawy i już kreci po zoladku:wściekła/y:szykuje mala do przedszkola i potem sama do pr:tak:moj W obiecal, ze wynik bety mi podrzuci cobym wszystkich paznokci nie obzarla:-D
Dziekuje za kciuki:tak:przydadza sie:tak:

hej baby niwiem czy to normalne ale mnie dzisiaj takie mdłości dopadły zastanawiałam się czy to nie za wcześnie , w końcu w poprzednich ciążach mdłości mi przyszły dopiero w 9 tyg .... ale znowu każda ciaża jest inna

Afrodyta - ja w poprzednich ciazach miałam mdłości od 7 tygodnia mnie więcej, a teraz chyba już się zaczynają a u mnie 5 tydzień dopiero, także chyba każda ciąża inna :)

Witajcie,
u mnie z objawów to straszna senność, robię sobie w ciągu dnia jedną drzemkę ok 3 godzinną . Nic mnie nie boli, jedyne co to czuję czasem takie rozciąganie macicy .

Bierzecie jakieś witaminy na własną ręke czy tylko kwas foliowy ?

jesli wyniki sa dobre to kwas wystarczy. Ja pod koniec ciazy bralam pregne pod katem karmienia piersią i poprawy wyników.

Hej
Moja beta 66,50 wychodzi 3 tydzień ciąży :-D nie wiem czy powtarzać za 2 dni czy jednak iść już do lekarza chociaż też mi się wydaję że z wizytą powinnam poczekać minimum tydzień to bardzo wczesna ciąża.
Od czasu kiedy zobaczyłam dwie kreski nie ogarniam się :rolleyes2:
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom :-)

na wizyte polecam isc ok 7 tygodnia. Wtedy zazwyczaj pojawia sie serduszko i wiesz juz jak sie sprawy maja, Teraz, tak jak wczesniej pisali, lekarz tylko powie ze jest pecherzyk ciazowy i jaki duzy.

Trzymam kciuki za oczekujące na wyniki i za wizytujace :)
Ja dzisiaj tez rozpoczynam 5 tydzien. Poki co mdlości umiarkowane, ale mam straszne bóle głowy - nie wiem czy to od ciazy ale jakos tak sie zbiegło.

bóle głowy niestety zdarzają sie w ciązy ale tylko w pierwszym trymestrze...... dopuki organizm sie nie przyzwyczai sie ze w twoim brzuchu rośnie nowe życie zobaczysz ze szybko ustaną

reklama
Cześć :*
=
Widze ze dla większosci z Was, jest to już kolejna ciąża :D A są jakieś dla których to jest pierwsza ciąża?
Dzisiaj o 18 pierwsza wizyta, jestem bardzo ciekawa :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry