reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Dzięki dziewczyny :D
Kasik, nie przejmuj sie to naprawde dobry wynik, nie ma co się patrzeć dokładnie na te "ramki" od ilu do ilu.
Lepiej więcej niż mniej ;)
Krynia jak wyniki? i jaki miałaś ppierwszy?

Kasik super wynik - mój to był bidny w porównaniu do Ciebie:tak:teraz tez nie jest jakiś szalony ale sprawdzałam na kalkulatorze i jest w normie - 722:tak:
Z nerwow boli mnie zoladek i az czuje prady:-(jutro mam mieć dostawe, prosiłam o zamianę ale dziewczyna się nie zgodzila bo jedzie gdzies na masaze, a kiero tez pow, ze bez papiera to na pewno ja bd przyjmować bo jak dla niej nie jestem w ciazy:-(dostawy sa ciężkie, musze wyladowac około 2 ton z boksow a potem rozlozyc z dziewczyna na sklepie:-(nie ma litosci:no:powtarza się sytuacja z 1 ciąży - koszmar jakis:-(

Odebrałam wynik i jest źle bardzo źle , pierwszy wynik beta był 184 , drugi wynik robiony po 48 godz wynosi 112 co niestety oznaczy tylko jedno :-(aż się popłakałam

chyba to do mnie nie dochodzi

Kasik super wynik - mój to był bidny w porównaniu do Ciebie:tak:teraz tez nie jest jakiś szalony ale sprawdzałam na kalkulatorze i jest w normie - 722:tak:
Z nerwow boli mnie zoladek i az czuje prady:-(jutro mam mieć dostawe, prosiłam o zamianę ale dziewczyna się nie zgodzila bo jedzie gdzies na masaze, a kiero tez pow, ze bez papiera to na pewno ja bd przyjmować bo jak dla niej nie jestem w ciazy:-(dostawy sa ciężkie, musze wyladowac około 2 ton z boksow a potem rozlozyc z dziewczyna na sklepie:-(nie ma litosci:no:powtarza się sytuacja z 1 ciąży - koszmar jakis:-(

A nie możesz wziąć urlopu na żądanie? Może w pracy nie będą najlepiej na to patrzeć ale przeciesz Ty i Twoje jestescie najwazniejsze !

Kryniu jak nie plamisz to jest nadzieja, zrob jeszcze 1 bete - może to blad?
Jajeczko rozważam na zadanie ale to nie rozwiaze problemu:no:2 razy w tyg mamy dostawy...jak nie w tym tyg
to w następnym dostane...

reklama
Kacha a nie możesz iść do lekarza po zaświadczenie, że jesteś w ciąży ? Mi lekarz w ostatniej ciąży dał bez problemu a wtedy kodeks pracy chroni Cię przed dostawcami.

Właśnie dostałam wyniki bety 3248

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry