reklama

Majowe Mamy 2016

Super cieszę się że jesteście tutaj będę zaglądać jak narazie czekam na wizytę u lekarza.Mam już 11 letnią córkę Vanesse po tylu latach duzo się zmieniło ale myślę że dam radę ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kryniu daj znać jak wrócisz od lekarza bądź dzielna.

Ja bete powtórzę jutro po pracy więc wyniki będą w piątek.
Zastanawiam się nad wynikiem i tygodniem ciąży - beta wyszła 66,5 - w przedziale 3 tydzień w kalendarzu ciąży wychodzi 5 tydzień więc jak mam to liczyć ostatnia @ była 04.08. ktoś to ogarnia??

Przyszłe mamuśki po pierwszych wizytach niech dadzą znać jestem w pierwszej ciąży więc nie wiem nic a nic :-)

Super cieszę się że jesteście tutaj będę zaglądać jak narazie czekam na wizytę u lekarza.Mam już 11 letnią córkę Vanesse po tylu latach duzo się zmieniło ale myślę że dam radę ;-)

Cześć miło, że do nas dolaczylas. Gratuluję pozytywnego testu :)

Z dzieciątkiem dasz radę, podobno tego się nie zapomina. Może i się zmieniły produkty dla niemowląt albo służba zdrowia ale nie takie wartości jak wychowanie wartości itd. Myślę, że Twoje doświadczenie będzie ogromną pomocą.

Afrodyta - ja już też mam zgagę i lekkie mdłości, a beta wcale jeszcze nie jest wysoka, ciekawe co później będzie :-D
Kasik - no ładnaaaaaaaaaa beta :-D poszłaś nieźle . Może rzeczywiście bliźniaki? Chciałabyś? Mnie mąż straszy bliźniakami (miał w rodzinie) :-D
Kacha, a nie możesz od razu iść na L4? no sorry, ale nie ma usprawiedliwienia dla takiego zachowania, człowiekiem trzeba być.I jeszcze to kobieta? A czemu mówisz, że Twoja beta biedna? ile miałaś i kiedy?
Krynia - przykro mi bardzo :-( może powtórz jeszcze za 2 dni betę?

happymamusia witaj i gratuluję. pewnie, że dasz radę, tego się nie zapomina :tak:
Agata - ciąże liczy się od I dnia om więc jesteś w 5 tyg ciąży.

Jest, jest pęcherzyk i malutkie ziarenko:-Dgin mnie ostrzegl, ze pewnie nic nie zobaczymy ale okazało się, ze jest:tak:od razu dostałam L4 bez problemu i mam spokojniejsza glowe:tak:tez myslalam, ze na reke pojda a tu nic:no:chcialam zostać dopóki kogos nie znajda ale w tej sytuacji nie ma co się rozczulać:no:
Happymamusia witaj:tak:
Asia mnie bardzo boli w krzyżu a zwlaszcza jak cos podnosze:sorry:

Jest, jest pęcherzyk i malutkie ziarenko:-Dgin mnie ostrzegl, ze pewnie nic nie zobaczymy ale okazało się, ze jest:tak:od razu dostałam L4 bez problemu i mam spokojniejsza glowe:tak:tez myslalam, ze na reke pojda a tu nic:no:chcialam zostać dopóki kogos nie znajda ale w tej sytuacji nie ma co się rozczulać:no:
Happymamusia witaj:tak:
Asia mnie bardzo boli w krzyżu a zwlaszcza jak cos podnosze:sorry:

A tak się martwilas wynikiem bety. A tu proszę już wiesz że wszystko jest ok. Bardzo się cieszę z Twojego pęcherzyka. Fajnie że dał Ci L4

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie bardzo mnie to cieszy że będę mogła dzielić się z wami informacjami na temat maluszka który jest już pod serduszkiem Boże jakie to cudne uczucie.

takie pytanko pracuje jako kasjer sprzedawca wiem że jak tylko w firmie dowiedzą się o ciąży poprosza o zwolnienie od gin.nasza szefowa nie chcę ryzykować i wysyła na zwonienie w sensie chcę żeby przynieść jak myślicie jak pójdę do lekarza koło 8tyg powiem jaka praca dostanę L4??
Miała któraś z Was taką sytuację??

reklama
Ja wlasnie dostałam L4 a jestem w 5 tc ale bylam prywatnie a z funduszu nie chcieli mi w poprzedniej ciąży wystawiać niestety:no:kazali mi samej sobie zalatwic z pracodawca oddelegowanie do domu jak warunki nie te...dostałam dopiero prywatnie jak już ciaza była zagrozona:-(
Pracuje jako asystentka kierownika ale to najciezsza praca...towarowanie sklepu, prowadzenie zmian, przyjmowanie dostaw...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry