reklama

Majowe Mamy 2016

Ide zaraz do lekarza ale to wczesna ciaza i może nie wydac takiego zaświadczenia to raz a dwa, ze ja mam zaplanowana dostawe a tylko 1 dziewczyna mogla by ja za mnie przyjąć ale się nie zgodzila....
Super beta, moja jakas biedna jest, może jest cos nie tak?

reklama
Kryniu - może to nie najgorsze! Leć do lekarza...

Kachaa87- myślę że jak powiesz lekarzowi o warunkach w jakich pracujesz to powinien coś zaradzić...

Plamienia właśnie nie mam , za to od kilku dni boli mnie podbrzusze najpierw taki ból w okolicach miednicy jakby się rozciągała, potem na zmianę raz prawy raz lewy jajnik a od wczoraj taki ból jak na okres tyle że nie cały czas a z przerwami no i o mnijeszym natężeniu .

Obdzwoniłam kilku lekarzy i nawet prywatnie trzeba czekać prawie 2 tyg , chyba zrobię jeszcze jedną bete za 2 dni dla pewności i jak będzie nadal żle to wtedy będę działać

Krynia - taki ból jaki opisujesz to typowo we wczesnej ciąży jest. Ale beta rzeczywiście nieciekawa...Ja bym próbowała do lekarza... A jakbyś wkrecila ze boli Cię bardzo i poszła na izbę przyjęć?

Witam...jestem tutaj pierwszy raz ale miło będzie zaglądać i pisać z Wami pragnę dołączyć do Mam majowych 2016r zrobiłam test pozytywny wynik ost.miesiaczka 1 sierpnia a więc to już 5tc.

Krynia. Koniecznie do lekarza. Na pewno prywatnie ktoś cię przyjmie jak powieszenie co i jak bo to nie wygląda dobrze.a gdybyś zaczęła brać luteine to może dałoby się uratować ciążę. Możesz jeszcze zbadać progesteron. Może jest za niski i organizm sam nie da rady podtrzymać ciąży.

Happymamusia gratulacje. Jesteś w ciąży dwa dni dłużej niż ją. Idziemy oko w oko :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry