reklama

Majowe Mamy 2016

Witam noc jakoś minęła ale czuję się nie wyspana. Jakaś nerwowa dziś jestem najlepiej wzięła bym parę talerzy i rzuciła o ścianę. oj zapowiada się ciężki dzień.
Jedno dobre 34 tydzień już jest.
Witam nowe dziewczyny.

reklama
Hey Wam.

My już od 6 nie śpimy (jestem wyspana ) wczoraj padłam juz po 22 a to zapewne zasługa spacerów wieczornych.

Mały się krecil całą noc , odnoszę wrażenie , że próbuje się skubany przekręcić. Raz moje brzucho wyglądało jak stożek piramida (śmiałam się ze usiadł sobie na pupie i siedzi) :P

Miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Ja wczoraj oglądałsm dwa filmy na tvn. Więc kładłam się wpół do pierwszej. Już nie śpię, bo szanowny małżonek zapomniał rolety zasunąć i obudziło mnie słoneczko.
Mój Mały na szczęście ostatnio jako tako w nocy, najgorzej przed zaśnięciem mi robi.

U mnie leniwa sobota. Wczoraj zrobilam frytki z batatow i byly dobre, dzis moze upieke jakies ciacho :)
Powiem Wam ze ja to od kuchnii zazwyczaj stronilam i od takich domowych obowiazkow typowych dla zon, a ostatnio jakos nawet mi sie milo koszule meza prasuje i obiad robi ;) Chyba hormony wicia gniazda we mnie buzuja :)

Papatki, mi sie wydaje ze mozesz z tym poczekac do poniedzialku. Alarmujace byloby bialko w moczu. A jak wyszedl Ci test obciazenia glukoza? Nie mialas jakis wynikow na granicy normy czy cos bo glukoza w moczu moze wskazywac na cukrzyce ciazowa ale to juz chyba nie na tym etapie dawalaby znac...

Witam z rana, u nas noc wyjątkowo dobra, pierwszy raz od dłuższego czasu nie obudziła mnie zgaga, Rennie przed snem widocznie pomogło. Pogoda raczej byle jaka, mam dzisiaj dużo do zrobienia w kuchni więc po śniadaniu się za to zabieram. Mała raczej w nocy mnie nie budzi, ona lubi się powypinać po jedzeniu, albo kopie kiedy jest głodna :-P

Waiting4beans ja mam wrażenie, że u mnie pralka ostatnio nie przestaje prać.

Dziecięce tekstylia i ubranka od 0-3 już mam poprane i poprasowane ale zastanawiam się czy nie poprać też tych 3-6 żeby później się z tym nie bujać.

Witam i ja.
Ojej Wy juz pranie porobione a ja to na początek kwietnia odlozylam i na chwile obecna komoda stoi pusta i czeka :-)
U mnie nocka ładnie zleciala. Tylko raz wstawalam na siusiu u stosunkowo szybko zasnelam i do samej 7:00 spalam ciurkiem.

Ktos pytal o hemoroidy, mnie ginekolog na to przepisal czopki posterisan - mnie pomagają :-)

U mnie ladna pogoda sie zapowiada, słonko zagląda.

Papatki ja bym zaczekala na spokojnie do poniedzialku.

A ja wczoraj odebralam wyniki hbs, hcv itp i wszystko ujemne!:-D najprawdopodobniej poprzedni wynik byl bledny :-) kamien z serca..

Ja tez chwycilam hemoroidy i uzywam avenoc bez recepty. Jest maść i czopki. Homeopatyczne i kobiety w ciazy moga zażywać. Tez pomagają. Chociaz ja mam niewielki problem nie wiem jak zadzialaja na większe guzki i te już krwawiace czy tam ropne

reklama
Dzięki Dziewczyny, macie rację, nie ma co siać paniki, chyba za późno wczoraj przeczytałam wyniki i włączył mi się stres. Tylko glukozę po dwóch godzinach miałam blisko normy, a tak książkowo. Zaczekam do pon, pewnie będę musiała powtórzyć badania i tyle.

U mnie wyjątkowo spałam do 9:00 bez przerw :) dziś gości mam to nie będzie czasu myślec o głupotach ;)

Ja z praniem ubranek też czekam, bo od siostry mam jeszcze dostać po Jej synkach i wtedy hurtowo będę prac i prasować :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry