• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe Mamy 2016

U nas nocka słaba, złapały mnie takie skurcze, że myślałam, że już czeka mnie porodówka. Chyba ciało ma dość leżenia na lewym boku :-/

Moja niunia też jest bardzo aktywna. Szczególnie jak mama nie zje na czas, dziecko z głodu wariuje ;-)

reklama
Od tego leżenia bardziej mnie plecy bolą niż jak chodzę. Mnie młody tak pokopał, że mnie brzuch cały bolał, na pęcherzu to skakał. A Kuba wstał dziś po 5 ale jeszcze usnął potem.

Ja wczoraj jak wyszłam na spacer to ledwo do domu się doczlapalam tak mnie kregoslup ciągnął :/

Wioleta to niezle. Dobrze ze puscilo. A jak taki skurcz wygląda ?

Mnie po 7 obudził hałas od sąsiadów. Kiedyś zadzwonię po policje serio.
Do tego moi teściowie też wstali wcześnie i oni po cichu nie umieją się zachować.
Kuba tak wariuje, że nie ma szans, że zasnę dalej. Trudno.

Wioleta dobrze, że puścił ten skurcz.

Dzień dobry :)
Wstałam o 7 i pojechałam do laboratorium na pobranie krwi. Ciekawe jakie wyniki.
Mąż mnie zawiózł, wiec cała wyprawa w trójkę.

Mój jest bardzo aktywny, czasami mam wrażenie, że mnie rozszarpie, ale moja ciąża młodsza od Waszej. Jutro zaczynam 29 tc :) oby do 32, może będę mogła wstać :)

No dobrze ale już myślałam że mi wody odeszły bo poczułam, jakby mi się mokro zrobiło. Ale na szczęście to tylko takie wrażenie.

Ewa wzbudził mnie twardy brzuch i taki bardzo bolesny ścisk całego brzucha. Aż w pół mnie zgieło. A dopiero teraz M. mi uświadomił że może to dlatego, że się wczoraj przytulaliśmy :-?

Dzień dobry! :)
Ja znów pełna energii, pobudka po 6tej bo miałam głupie sny że mój mnie zdradzał, także stwierdziłam że dalej nie pójdę spać bo w kółko będzie mi ten sen wracał.. poleżałam i po 7tej wstałam. :)
Pranie pościelowe wstawione, śniadanko zjedzone, zaraz ogarnę mieszkanko na szybko i lecę na zakupy :]

mnie w nocy brzuch tak zabolał z lewej strony taki chwilowy skurcz miałam.. a bolało bardz.

jeszcze 58dni, a jak u Was? :)

widzę że wszystkie mamy już dosyć. ... ja bardzo się męczę i mam chore zatoki.
Wczoraj mąż zabrał nas na zakupy by ubrać się na święta. Oczywiście Ale opkupiłam a dla siebie na miesiąc czasu nic nie chciałam to wręcz kazał mi kupić torebkę na którą chorowałam z kazar ale nie było koloru jasnego. Trafiłam na promo torebek z nowej kolekcji w monari chociaż :-D.
czekam aż mąż wróci z pracy i kładę się na godzinkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry