Boliwia no niestety, życie uczy pokory i choć mam szansę, nie mam pewności; chciałabym rodzic tak w połowie kwietnia.
13x13 a wiesz, że hormony to pewnie też miałam rozchwiane, tylko jakoś na to nie wpadłam; po urodzeniu syna miałam jak nic deprechę poporodową, ale to może być z powodu właśnie doła hormonalnego… a żelazo przy okazji też miałam na parterze, bo dyszałam i sapałam makabrycznie przy wysiłku..
Kosz na pieluchy– po analizie obu kupię ten co Ty, bo do Tommee musisz kupować firmowe wkłady, a do Angle Care zwykłe worki też pasują, a to jest ważne;
GosiaLew no wesz, sprawa delikatna, powiedzieć teściom, że nie trafiają w gusta średnio pewnie, ale możesz uprzedzać fakty i składać delikatne zamówienie przed uroczystością! Podpowiedzieć mamusi kolor, fason czy co tam – np. żeby nie kupiła ciucha broń bossie, to zamów coś uniwersalnego co trudno sknocić typu kosmetyki czy konkretną rzecz do domu; pewnie się starają bardzo...
Szyszunia tantum verde możesz i jest w DE;
Wioletta a jak z poziomem żelaza u Ciebie? Teraz już musimy się oszczędzać, a faceta nie ma co żałować- żałujmy siebie, bo to nam jest ciężko; mężczyzna też musi mieć jakieś wstępne przygotowanie do zmiany stylu życia, żeby nie przeżywać szoku
Kaylla jak się czujesz? Cały czas w szpitalu, czy mogłaś wyjść na przepustkę chociaż na kilka godzin?
Jeszcze o tych słodyczach dla dzieci – osobiście odpuściłam temat na święta oraz jak dziecko ma imieniny i urodziny; jak zje na jedno posiedzenie wszystko to ponoć mniejsza szkoda, niż jakby podjadało codziennie; ostatecznie to są 4 dni w roku i tyle, nie warto się denerwować, byleby babcia codziennie z takim prezentem się nie pojawiała; dentysta mojej córki mówi, ze najlepiej jak jednego dnia tygodnia na wzór skandynawski dziecko dostaje słodycze i w taki tylko dzień zjada ich do oporu, a potem 6 dni przerwy..no jakaś metoda to pewnie jest.
Wybrałam się do teściowej na obiad spacerkiem, jakieś 800 m, ale utknęłam w połowie drogi, bo dopadło mnie takie kłucie w pochwie, że syn musiał jednak po mnie przyjechać. Zaklinowałam się normalnie i ani kroku dalej. Na wieczór już było ok i strzeliłam sobie rundkę 500 m z pieskiem przed spankiem.