reklama

Majowe Mamy 2016

Kameleonleon- mi migdały nie pomagają a imbiru czuć nie mogę. Chociaż kupiłam sobie pastylki z imbirem i nie pomogły mi nic. A pamietam jak miałam zgagę to wypiłam szklankę mleka to zaraz było przywitanie z wc...Nie wiem czemu ale mój żołądek mało rzeczy potrafi teraz przetrawić...

reklama
Kameleonleon- mi migdały nie pomagają a imbiru czuć nie mogę. Chociaż kupiłam sobie pastylki z imbirem i nie pomogły mi nic. A pamietam jak miałam zgagę to wypiłam szklankę mleka to zaraz było przywitanie z wc...Nie wiem czemu ale mój żołądek mało rzeczy potrafi teraz przetrawić...
Pewnie dlatego, że wszystko przemieszcza się ku górze, żeby zrobić macicy jeszcze więcej miejsca. Zobacz ten filmik: Zobacz, co się dzieje z twoimi narządami podczas ciąży. Niesamowite - BabyBoom.pl

A banany? Mi pomogły przetrwać najgorszy tydzień, jaki dotychczas miałam w ciąży.

Zaraz oszaleje . Mam dzis nerwy wszystko mnie wkurza :-( Zapowiedzieli sie goście dzis a ja nie mam w co siw ubrac wszystkie jeansy mnie cisną w brzuch i w ogole tragedia na dodatek mama zrobiła kalafiora i zaraz chyba zwymiotuję jak czuje zapach tragedia

Cześć dziewczyny gratuluję udanych wizyt i ciesze się się że maleństwa zdrowo się rozwijają i rosną.
Ja prenatalne mam w czwartek no a w środę wizytę u gin.wiec w tym tyg . podwójnie obejrzę maleństwo.U mnie samopoczucie super...też spodnie cisną guzik odpiety.
Już 13tc3d leci tak szybko szook.

Ja bylam u lekarza i z malymbwszystko ok. Pobrał mi materiał na stopień czystości. A z pecherzem dal mi namiar do nefrologa mówi niech mnie specjalista zbada, bo stanu zapalnego to nie ma wiec antybiotyku mi nie da. Musze tez powtorzyc TSH bo mialam 0,50 a norma jest od 0,55 i mam sprawdzic jeszcze raz

Super ze u Was prenatalne dobrze, my w srode, ale dzis nam powiedzial ze popatrzyl i wszystko wyglada ok ale wiadomo trzeba zrobic.

reklama
Pięknie mamusie...dzieciaczki zdrowe tylko się cieszyć jak ja Wam zazdroszczę już po....
Już bym chciała wiedzieć co u mojego maluszka..
Mam pytanie czy któraś z Was ma wypryski trądzik kurcze mnie tak wyspało czy to po duphastonie??to hormon!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry