Jestem dziś chyba bardziej żywa...
córka została ze mną dziś w domu więc nie ma wyjścia, trzeba funkcjonować.
Po wczorajszym, zaskakującym, dramatycznym dniu dziś mam nadzieję trochę odżyć...
Malutka nie znoszę imbiru, nawet do potraw M nie może go zetrzeć bo mnie odrzuca i wyczuję jak kminek -też nie znoszę
Tirli no tak, to tylko z korzyścią skoro byłaś taka chudzinka
kameleon ja mam straszne bóle pęcherza ale to przez uciskanie na bank bo w dzień mi nic nie jest, za to w nocy budzę się z taką chęcią do wc a tam 4 krople grrr
itucha może nie będzie tak źle, moja koleżanka nawet zgubiła w ciąży kilka kg ale ona miała spora nadwagę
GosiaLew to chyba wczoraj wieczorem mi wszystko oddałaś bo ja zdychałam
madzi0903 skończą się mdłości i wymioty zaczną się wszelkie bóle i dziwne rzeczy... tak normalne -bo włączenie dźwięku to jakies inne fae i męczą dziecko, ja też nie chcę słyszeć, wystarczy że widzę serduszko i widzę ile razy na minutę bije
Basi89 jeśli tak szybko straciłaś wagę po ciąży to pewnie w większości była to woda i puchłaś. Nie jest problemem to, że się przytyje -problemem jest to co robi się świadomie i z wizją konsekwencji a co robi się bezmyślnie a później zdziwienie "ojoj jak to się stało". Chociaż sami lekarze są teraz bezwzględni i drą się na kobiety, które dużo tyją w ciąży
Szpillka proszę cię, nie chcesz mnie widzieć... nikt z pracy by mnie nie poznał gdyby mnie zobaczył teraz...
Evelina89 ja nie robię badań ani progesteronu ani bety ani niczego innego, co ma być to będzie a myślę, że wszystko będzie ok
Marcelina23 po porodzie trzeba minimum 3 miesiące nic nie robić, żadnego wysiłku. To wynika z potrzeby regeneracji organizmu -oczywiście co mądrzejsze wiedzą lepiej ale to się odbija na zdrowiu i samopoczuciu po roku.
kaylla ja jak muszę to też coś zrobię ale czuję się jakby tajemnicze moce wyssały ze mnie wszystkie siły..
Niesia_88 nie pamiętam ale moja córka jakoś rok i 2 miesiące? ja czekałam na ciepłe dni z tym odstawianiem pieluch -teraz też pewnie przyjdzie roczek i maj i pieluchy out
Oj dziewczyny, które martwią się, ze przytyją za dużo albo takie tam -luz, serio
Urodzimy w maju -piękny czas na długie spacery, czas na dworze, cyc -butla, pielucha, ciastka maślane i w teren,
kilogramy nawet jeśli będą to szybko znikną