reklama

Majowe Mamy 2016

Ja też standardowo nie mam siły na nic. Chociaż zauważyłam ostatnio, że tak działa na mnie brak jakichkolwiek planów. Jak wiem, że jedziemy z P. do jego mamy na obiad, albo jak jadę do lekarza, to jakoś potrafię się zmobilizować i wszystko załatwić, i jest ok. A jak akurat nie mam planów i nic nie muszę, to nie ma bata, żebym się zmobilizowała do czegoś. Kończy się na tym, że siedzę przy kompie, przeglądam cały internet, a w końcu się nudzę. Nie mam siły na nic itp.

reklama
Też nie mam na nic siły. Najchętniej bym tylko spala. Ale to przez to przeziębienie. Zrobiłam sobie spacer do lokalu wyborczego.
Brzuch mnie pobolewa trochę więc może lepiej będzie jak się położę.

Mam koleżankę, ktora przytyła 34 kg w ciazy i tyla w takim tempie, ze rozstępy zrobiły jej sie nawet na łydkach. Ale ona za namową rodziny - bo trzeba jesc za dwoje - potrafiła wsunąć 3 tabliczki czekolady dziennie.

Mam pytanie do bardziej juz doświadczonych mam - w jakim wieku były Wasze dzieci, gdy zaczęlyscie naukę spania w nocy bez pieluszki?

U mnie z pecherzem coraz gorzej , jutro od rana ide zrobić badania i do lekarza. Dzis już i tak nic z tego bo mam za bardzo rozcieńczony mocz bo dużo piję. Nie obedzie się bez antybiotyku, żeby tylko pomogło.

U mnie z pecherzem coraz gorzej , jutro od rana ide zrobić badania i do lekarza. Dzis już i tak nic z tego bo mam za bardzo rozcieńczony mocz bo dużo piję. Nie obedzie się bez antybiotyku, żeby tylko pomogło.

Kameleonleon a ci się dzieje bo ja bardzo często oddaje mocz alw to przez to ze macica na pęcherz uciska. A masz jakies boleści czy cos ?

Właśnie kameleonleon, masz inne dolegliwości niż częste oddawanie moczu? Może wystarczy Urosept. Ja moje ZUM mam specyficzne: tylko bakterie w moczu, żadnych boleści pęcherza, szczypania, nawet normalnie chodzę do wc.

Ja też nie mam na nic siły i ochoty.Wogole szybko sie mecze.Mam zadyszke nawet jak dużo mówię.Za 2 tyg.wizyta u ginki i bede musiala ja poprosic o zwolnienie bo nie czuje sie na silach.W pierwszej ciazy prztyłam 12kg i tyle chciałabym mieć w tej ciazy.narazie mam ponad 1 kg na plusie a zaczynam dopiero 10 tydz. dzisiaj.
Niesia nasz synek zaczął spać bez pieluch w nocy jak miał 3 lata i 2 miesiące.w sumie to już wcześniej po całej nocy miał suche pieluchy ale tak z miesiąc go jeszcze sprawdzaliśmy.

Duzo sikam i duzo pije bo ponad 2 litry dzis to pewnie z 3. Boli mnie pecherz tak w srodku nie przy oddawaniu moczu, nie szczypie. Urosept chyba nie pomaga bo biore, ale jak jutro zrobie wyniki to sie zobaczymy czy to bol bo uciska macica czy zapalenie. Zaczal sie juz 13 tydz to i na leki bezpieczniej- jedyne pocieszenie.

Duzo sikam i duzo pije bo ponad 2 litry dzis to pewnie z 3. Boli mnie pecherz tak w srodku nie przy oddawaniu moczu, nie szczypie. Urosept chyba nie pomaga bo biore, ale jak jutro zrobie wyniki to sie zobaczymy czy to bol bo uciska macica czy zapalenie. Zaczal sie juz 13 tydz to i na leki bezpieczniej- jedyne pocieszenie.
Kurde, to faktycznie jak boli Cię pęcherz to może infekcja. Najważniejsze to szybko zainterweniować. Będzie dobrze :tak:
Ja jutro jadę oznaczyć krew, może zrobię przy okazji badanie ogólne moczu -kosztuje u mnie 8 zł.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry