Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba takiego nie znajdziesz. Ubezpieczyciel zawsze broni się rękoma i nogami przed wypłatą, jakiejkolwiek kasy ludziom.Jak już rozmawiamy o $ to czy znacie jakieś ubezpieczenie od urodzenia dziecka z okresem karencji 3 lub 6 miesięcy ?
37 stopni to nie gorączkaDziewczyny przeziębienie jestem 37 stopni mam i katar Glowa boli. A to zle na dziecko wpływa i to bardzo ������ co mogę brać by nie zaszkodzić dzidzi?
Mega wiadomość! Gratulacje!My też już po genetycznym. Wszystko jest super a koteczek ma juz 7,24 cm. Mamy duzo zdjęć w tym też w 4 d i jedno takie że ewid3ntnie widać ptaszka.... tak potwierdził nam że chłopak bedziePapa nie tobie bo to tylko prawdopodobieństwa i nie zamierzam się denerwować jak usg wyszło dobrze.
My też już po genetycznym. Wszystko jest super a koteczek ma juz 7,24 cm. Mamy duzo zdjęć w tym też w 4 d i jedno takie że ewid3ntnie widać ptaszka.... tak potwierdził nam że chłopak bedziePapa nie tobie bo to tylko prawdopodobieństwa i nie zamierzam się denerwować jak usg wyszło dobrze.